dscf80651 - טורט גבינה נימוח ונהדר

טורט גבינה נימוח ונהדר

גבינה נימוח - טורט גבינה נימוח ונהדר

 

DSCF8067 - טורט גבינה נימוח ונהדר

 

עוגה נוסטלגית מאד שכל אחד מכין אותה כפי שגדל עליה והביא אותה מבית הוריו.
ניקח 2 קערות ונכין את הבלילות ואת העוגה נבלבל לגמרי. תוצאה מהממת ב-3 שכבות.
אה, וקל מאד להכין.אתם כבר תראו.

dscf8061 300x225 - טורט גבינה נימוח ונהדר

טורט במלית גבינה-פירגה

מצרכים לבלילת הטורט:
4 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר
1 כוס קמח תופח
3 כפות שמן
1/4 כוס חלב

מצרכים בקערה לבלילת הגבינה:
750 גרם גבינה לבנה 5%
200 מ"ל שמנת חמוצה
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
לערבב.

אופן הכנת הטורט:
מקציפים במיקסר 4 חלבונים וסוכר עד שיתפחו.
מוסיפים את השמן,כל החלמונים , החלב,ובסוף את הקמח. מערבבים לאט שהקצף לא יפול.

הכנת העוגה לפי השלבים:
1. לשמן תבנית עגולה 26
2. לצקת לתבנית 1/2 מבלילת הטורט
3. לאפות בחום 175 כ-15 דקות רק עד להזהבה ממש קלה
4. 1/4 מבלילת הטורט (שנשאר בקערה) לערבב עם בלילת הגבינה
5. לצקת את בלילת הגבינה על הטורט האפוי
6. לצקת מעל לגבינה את הרבע האחרון (שנשאר אף הוא בקערה) וליישר.
7. לחמם תנור לחום 150 ולאפות שעה
8. לפתוח טיפונת את דלת התנור ולהשאיר את העוגה בתנור עוד חצי שעה.
9. לקרר ולשמור במקרר. העוגה נשארת נימוחה ועסיסית.
10. תהנו

38 תגובות על “טורט גבינה נימוח ונהדר

  1. יופי יופי יופי! אני הולכת עכשיו לקנות גבינה ולהכין! האם כמו כל עוגת גבינה חייבים להמתין לילה במקרר לפני שאוכלים?
    תודה ותבורכי! חד שמח

    • יונה,לא תצטערי,היא מיוחדת ונפלאה ביותר.
      צריך לקרר לפני שפורסים,כאילו שעתיים במקרר? תהנו וחג שמח smile

  2. חג אורים שמח פירגה
    זו עוגת אמא כך אני קוראת להם
    אם אני רצה בתבנית מלבנית איזה גודל לקחת האם החד פעמית הקטנה מתאימה?
    תודה smile smile smile smile

  3. שלום, העוגה לא רק נראית טוב היא גם טעימה מאוד, אפיתי אותה היום על הבוקר כ"כ קלה להכנה שזה כיף ובמיוחד שגם יוצאת טעימה
    אז רב תודות לך על המתכון הנפלא, חג שמח smile

  4. נהדר עשיתי אותה אבל אני בשכבה העליונה גירדתי מעט לימון…יצא נהדר..הרבה התודה

  5. בוקר טוב רוצה להכין הבוקר לשבת. חסרה לי ביצה זה יהיה נורא להפחית מבלילת הגבינה ביצה אחת?

      • יש לי בבית רק חמש ביציםsad מאיפה כדאי להפחית? או שבבלילת הגבינה אשים אחת ואוסיף שני חלמונים שנותרו לי מההקצפה?

  6. אני רק רוצה להגיד שהאתר הזה מעלף!!!!! :lol: :lol:
    איך אני נהנית לגללושששששששששששששששששששש
    כמה טעיםםםםםםםם פה smile smile
    כל הכבוד פירגה על ההשקע והצילומים המרהיבים
    אני מתגרה לדעת

    • מירב,כנסי תגוגל

      ורשמי:

      מה לעשות עם חלמונים?

      תקבלי מלא רעיונות.

      לי אין רובריקה כזו באתר.

      בהצלחה smile

  7. העוגה נראית ממש טוב!
    אבל אני מחפשת עוגת גבינה שמכילה רק גבינה לבנה, ואולי גם שמנת חמוצה..
    חיפשתי באתר ועוד לא מצאתי..
    אשמח לעזרתך! smile

    • דינה הי חמודה,טוב שבחרת להכין את העוגה האלופית ;) :lol:
      ואני שמחה כל כך שאהבת אותה.
      לבריאות והמון חיבוקים ותודה smile

  8. שלום לך פירגה יקרה. האם אפשר להשתמש בשקית קוקי כמובן להתאימה לגודל התבנית. אודה לך מאד על תשובתך
    :lol:

    • טובה,לא.
      יש המון עוגות גבינה בלי בסיס חפשי בקטגוריה עוגות גבינה אפויות.
      בהצלחה smile

  9. פירגה יקירתי
    המון זמן לא כתבתי לך, אבל אני ממשיכה לנסות דברים ולשמור אמונים לאתר המדהים שלך.
    בכל אופן, מגיע לך לדעת, שחיפשתי משהו קצת אחר לשבועות, משהו שעוד לא הכנתי ומצאתי את הטורט הזה.
    הוא פשוט מושלם. כל מילה מיותרת.
    שלא לדבר על קלות ההכנה שלו.
    כל כך כיף להכין את המתכונים שלך המדויקים שתמיד מצליחים.
    תבורכי

    • נורית יקרה, ערב טוב.
      התרגשתי לקרוא את ההודעה שלך.
      אנ י שמחה שאת אוהבת את האתר שלנו, ומאחלת לשתינו להמשיך ולהצליח בכל מעשי ידינו.
      לבריאות והכל באהבה smile

  10. הי פירגה
    ארחנו אתמול חברים וחפשתי עוגת גבינה מענינת ושונה. נדלקתי על הרעיון המדליק שלך: שילוב
    של טורט עם גבינה. כיון שאנחנו בעונת התותים הכנסתי לגבינה חתיכות תותים ולמעלה ציפיתי עם
    רסק תותים מבושל עם קורנפלור ופרוסות של תותים. מה נאמר ומה נדבר? יצאה עוגת רושם
    יפהפיה וטעימה בטרוף ואת כל המחמאות הפניתי אליך.
    בנוסף הכנתי את כרוכית התפוחים הנהדרת שלך ועליה אפרט במקום המתאים.
    המון תודות על מתכונים נהדרים שלא מאכזבים אף פעם smile smile smile smile

    • יעלה יקרה,איזה שידרוג מדליק.כל הכבוד.
      שמחתי שאהבתם את העוגה המיוחדת.
      לבריאות ותמיד בשמחות smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *