dscf8130 - בולונז עם פסטה

בולונז עם פסטה

dscf8130 1 - בולונז עם פסטה

המצרכים וההכנה:

פסטה לפי בחירה מבושלת לפי הוראות היצרן.לסנן ולהוסיף אליה כף שמן זית.לערבב.
לטגן 2 בצלים גדולים קצוצים ב-3 כפות שמן זית ולהזהיב.
להוסיף 3 שיני שום פרוסות ולטגן עם הבצל דקה.
להוסיף חצי קילו בשר טחון ולפורר בעזרת מזלג תוך כדי טיגון
כשהבשר משנה את צבעו והופך פירורים להוסיף לסיר:
1/4 כוס עלי סלרי קצוץ דק
2 כפות פטרוזיליה או כוסברה טרייה קצוצה
לטגן ביחד כמה דקות תוך בחישה.
ולהוסיף:
קילו עגבניות טריות מגוררות ללא הקליפה או קופסת עגבניות כתושות מרוסקות .
בנוסף גם 3 כפות רסק עגבניות
צ'ילי מתוק או חריף או פלפל צ'ומה לשים לב לחריפות ולא חובה
2 כפות קטשופ
כפית סוכר
קורט קינמון
כף פפריקה מתוקה
פלפל שחור
כף גדושה מרק עוף /או מלח
כוס מים רותחים או יותר לפי סמיכות הרוטב.
לערבב ולבשל ביחד כרבע שעה.
לטעום ולשפר טעמים.

ניתן להוסיף עם טיגון הבצל גם:
כוס גזר קצוץ קוביות קטנות
כוס קוביות פלפלים צבעוניים

להגיש עם פסטה, אורז, פתיתים, קוסקוס או "פירה"

תהנו

12 תגובות על “בולונז עם פסטה

  1. היום זה פעם שניה שאני מכינה את המתכון
    המשפחה מאוהבת בו ומבקשת כל הזמן
    תודה ;)

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *