קינוח קליל לערב החג קריר ומרווה,מרהיב וצבעוני.
מכינים ג'לי לפי הוראות היצרן .
מבחר פירות העונה טריים ( חתוכים לקוביות ). כמובן שאפשר לשלב פירות משימורים.
יוצקים את הג'לי בעודו חם על הפירות בכלי שקוף נאה להגשה ואירוח (כדאי תבנית זר ולהפוך לפני ההגשה).
מקררים במקרר מספר שעות .
מי שרוצה ל"התפרע" אפשר להכין ג'לי בשכבות של צבע. לחכות בסבלנות שהשכבה הראשונה תתמצק ואז להמשיך באותה שיטה.
"טיפ"
כמובן שאפשר להכין ג'לי מרמלייט ללא סוכר
תהנו
בוקר טוב. תגידי בבקשה איך להכין ג'לי. מה שכתוב בכובסה אף פעם לא הבנתי. אני כל כך אוהבת להכין לפי מתכונים שלך
בלה,
כתוב לערבב את תכולת השקית עם 2 כוסות מים רותחים וזה מה שאני עושה
רעיון לקינוח פרווה
חשבתי להכין מלבי בכוס לפזר כמה פירות מעל ועל זה את הגלי, המלבי כמובן על בסיס מים
מה דעתך?
חג שמח .

בטי,לא יודעת כי לא הכנתי.
שווה לנסות ולבדוק
פירגה חג שמח מה כמות הפירות לג'לי?
כמה שאת רוצה אפשר ממש לשים המון ואז יוצא ממש סלט פירות בג'לי. בקיצור,מה שבא לך.