נורמנדי ע"ש הלקט.(לקט נורמנדי), ניתן להכין עם סוגי לקטים לפי בחירתכם.
מצרכים:
400 גרם ספגטי מבושל לפי הוראות היצרן ,לסנן ולערבב עם כף שמן.
שקית לקט נורמנדי 800 גרם , חובת בישול קצר במים רותחים וסינון.
800 גרם קופסה עגבניות מרוסקות + 3 כפות רסק עגבניות+4 כפות רוטב צ'ילי מתוק+3 כפות או יותר קטשופ.
פפריקה מתוקה וחריפה
כפית אבקת מרק עוף
מלח פלפל
כפית עד כף סוכר
בצל או שניים קצוץ מטוגן +4 שיני שום פרוס או קצוץ
אופן הכנה:
לסיר של הבצל המטוגן עם השום מוסיפים את הספגטי המבושל ואת הרסק +התבלינים.
בסוף מוסיפים את הירקות. מערבבים קצר ומשפרים תיבול. (ניתן להוסיף מים)
תהנו
בוקר טוב פירגה,
יופי של מתכון. לילדים (וגם למבוגרים) אני עושה את אותו הדבר, ובמקום הפסטה אני מוסיפה פתיתים.
:lol:
נגה צהריים טובים,
תודה רבה ושימשיך להיות לכולם טעים
מעולה :lol:
בכיף,תודה דלושה
איזה לקט מלבד נורמנדי אפשר להשתמש? :cool: ע
ציפי
כולם.
תראי מה הם מכילים,ואם זה מתאים לך,תכיני
מה זה לקט נורמנדי?
לא גרה בארץ
אוקיי מצאתי את התשובה הודות לגוגול :lol: :lol:
אפשר גם כל לקט אחר שישתלב לטעמכם,לא חובה נורמנדי.
לקט נורמנדי = כרובית וברוקולי
פירגה יקרה אפשר להשתמש בפסטה מחיטה מלאה?
רחל,כן.
גרסה מופשטת לעצלנים – אפשר להסתפק בהכנה יותר פשוטה, פחות כלים.
לא מבשלים פסטה ולקט מראש אלא עושים כך –
מטגנים בצל ואז מוסיפים את שאר גורמי הטעם – עגבניות ותבלינים וגם עוד כוס מלאה מים. מביאים לרתיחה.
זורקים פנימה פסטה יבשה לא מבושלת ואת הלקט ששטפנו במים כדי להוציא לו חצי מהקפיאה.
מבשלים ומערבבים מדי פעם. אם המים נגמרים, מוסיפים עוד מים רותחים עד שהפסטה מוכנה.
כלומר רק סיר אחד ורק השגחה אחת במקום 3 בישולים שונים.
בישול הפסטה בתוך הרוטב, גם במתכונים אחרים, מביא לפסטה יותר טעימה כי היא סופגת רוטב במקום מים.