משהו טוב לאכול בלי הרבה פיצ'קראי
מצרכים והכנה:
מנקים 1/2 קילו כבדי עוף
פורסים בצל גדול
קולפים ופורסים לעיגולים בטטה צרה וארוכה
כפית סוכר חום או כף סילאן
כף רוטב צ'ילי מתוק
קינמון, מלח,פלפל. הכל בקורטים ולא בכמויות
מטעמי כשרות,קודם לצלות את הכבד על להבה גלויה ולעבור להכנה: לטגן ב-4 כפות שמן את הבצל בסוכר וברוטב צ'ילי ולהוסיף אחרי דקה את הכבדים. לטגן כמה דקות עד שהכבדים מוכנים ולתבל בקינמון,מלח ופלפל.
להוציא את הכבדים לקערה.
באותה מחבת לשים 2 כפות שמן ולהקפיץ את הבטטה.כשהבטטה מוכנה,אחרי כ-3 דקות הקפצה,להמליח טיפטיפה וזהו.
להגיש ביחד.
תהנו.
נראה טוב וטעים ינוסה
טוב.
בוקר טוב,
יש בעיה בלהדפיס. כותר שמור במקום הדפס. האם ניתן לסדר?
שרה,באתר שלי אין בעיה.
מקווה שיסתדר לך בקרוב.
האם במקום בטטה אפשר להכין עם תפוח אדמה? (לדעתי אולי לבשל אתו קצת)
רחלי,בגרסת ההום פרייס (תפוחי אדמה מבושלים ואח"כ מטוגנים….זה הסטנדרטי.רציתי משהו יותר "מענין" עם הבטטה כמובן.
תעשי כבקשתך בהצלחה ושרק תהנו
נראה סוף הדרך :lol:
תודה דליוש
לא מבשלים את הבטטה לפני הטיגון?
אסתי,בטטה מטבעה מתבשלת ונאפית מהר ואין צורך לבשל תחילה.
יש לבדוק שמוכנה וזהו.
הכנתי. יצא טעים מאוד!
תודה
ערב טוב, תודה שחזרת לשתף.
המשך טעים ומהנה