מתכון אהוב על ילדים ומבוגרים. לא להחמיץ כדי שכולכם תהנו.
מצרכים:
מחבת עמוקה וגדולה (שמכינים בה בד"כ דגים)
קופסה של 20 יחידות פסטה קנלוני
מצרכים למלית העוף:
650 טחון עוף מחזה פרפר (לבקש בקצביה)
1/2 1 כוסות אורז מבושל
בצל גדול קצוץ מ ט ו ג ן (ראו בהמשך מטגנים את הבצל של הבשר ושל הרוטב ביחד.חלק מפרישים לבשר והיתר לרוטב)
גזר או בטטה לקלף ולגרר דק
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
כף רסק עגבניות
כפית אבקת מרק עוף או מלח
פלפל שחור
כף גדושה תבלין גריל עוף
לרסק:
בצל גדול קצוץ
בקבוק ליטר מיץ עגבניות
באותו בקבוק למלא כמות של מים חמים
קופסה עגבניות מרוסקות 260 ג'
2 כפות תבלין גריל עוף, כף פפריקה, כף אבקת מרק עוף ולהשלמת טעמים מלח ופלפל שחור.
אופן הכנה:
לטגן את 2 הבצלים של הבשר והרוטב ביחד. חצי כמות הבצל מפרישים לבשר.
את יתר הבצל משאירים במחבת ומוסיפים את כל מצרכי הרוטב . לערבב (אין צורך לבשל)
למלא בבשר את הקנלוני ולסדר צפוף במחבת. לצקת את הרוטב. אם חסר קצת מים,אפשר להוסיף מים רותחים. כמובן לטעום ולשבח טעמים.
לבשל כ-35 דקות עד שהקנלוני רכים והעוף מבושל.
מגישים חם.
"טיפ" ניתן לאפות מכוסה בניר כסף . חום 175 כ-45 דקות.
תהנו.
הי פירגה, זה נשמע מעולה! האם לערבב חלק מהרוטב עם העוף או רק לשפוך למעלה?
מיכל,רשמתי בנפרד:
מצרכים למלית העוף
ולרוטב
בהצלחה ותהנו
הי פירגה, למה הכוונה כאשר רשום במתכון "באותו בקבוק למלא כמות של מים חמים"
הכוונה למלא את הבקבוק בליטר מים חמים? :shock:
לאוש,בדיוק
בהצלחה ותהנו
פירגה יקרה, יצא טעים מאד, כל המשפחה נהנתה מאד מהמתכון (אפיתי בתנור).
תודה ! :lol:
שלי מקסימה,תודה על ההמלצה.
כיף שבחרת להכין ושיצא טעים לכולכם
שבוע נפלא לכם
שבוע טוב יצא מעולה טעים מאד מומלץ מאד
דליה,תודה על ההמלצה הטעימה
שיהיה לכם שבוע נפלא וטעים
פירגה שלום
האם אפשר להקפיא
סרלה,אני לא יודעת אם אפשר להקפיא.
גם באפיה לשים אותה כמות של רוטב
סרלה,הרוטב בכל מקרה צריך לכסות את התבשיל. לא משנה באפיה או בבישול.