מתכון קליל וטעים.
את הקוסקוס מבשלים לפי הוראות היצרן.
מצרכים:
שקית קוסקוס לפי בחירה שלכם
כורכום
כמון
קינמון
קליפת 1/2 לימון
פפריקה
מלח
פלפל
בצל קטן קצוץ מטוגן ב-4 כפות שמן
נענע
בצל ירוק
תוספות לבחירה:
קשיו,צנובר,אגוזים,צימוקים קיצוצי תמרים ,חמוציות,עיטורי עגבניות או עגבניות מיובשות.
אופן הכנה:
במחבת עמוקה וגדולה, מקפיצים בצל קצוץ ומזהיבים בשמן .
מוסיפים מכל התבלינים קומץ .
מוסיפים את הקוסקוס והתבלינים למחבת ומקפיצים ביחד .
אחרי טעימה משפרים בעזרת מרכיבי הטעם. עוד קומץ ועוד קומץ…. עד שמגיעים לטעם הרצוי.
מוסיפים מהתוספות שאוהבים, לא חייבים מהכל. מקפיצים הכל ביחד כדקה.
את הירק נענע/בצל ירוק/עירית מוסיפים ממש לפני ההגשה.
מגישים מיד.
תהנו
פירגה
תודה על עוד מתכון מעניין …….
באהבה רותי
תוד ה
נראה יאמי המתכון!
צריך לבשל את הקוסקוס לפני שמוסיפים אותו למחבת?
הי שרון
הנה כתבתי שכן.
ראי פה:
קוסקוס מוקפץ-פירגה
מתכון קליל וטעים.
את הקוסקוס מבשלים לפי הוראות היצרן.
————————————————–
מצרכים:
שקית קוסקוס וכו'…….
בהצלחה והנאה
[הוספת תגובה]
צודקת, כנראה פספסתי קודם.
תודה רבה!