לביבות גבינה עם שוקולית 16 יחידות
מצרכים:
1 גביע גבינה לבנה 250 גרם
150 גרם שמנת חמוצה או דניאלה
1/4 כוס סוכר או לפי הטעם
1 ביצה
6- – 5 כפות קמח רגיל
תמצית וניל לטעם
1/2 כף אבקת שוקולית
אבקת סוכר
אופן הכנה:
מערבבים את המצרכים פרט לאבקת שוקולית ולאבקת סוכר
מפרישים כמות של כף אחת מהבלילה ומוסיפים לה את הקקאו.מערבבים.
משמנים במעט שמן ו מ ח מ מ י ם מחבת. רצוי מחבת שקעים.
יוצקים כף מהבלילה הלבנה ובאמצע ממש קצת בערך 1/8 כפית מהבלילה החומה.
מטגנים ה י ט ב צד אחד עד שמוכן (בסבלנות) ורק אחר כך הופכים לצד השני
מאבקים אבקת סוכר וזוללים בכיף.
תהנו .
:lol: :lol: :lol:
שיתפתי לפייס! טעיםםםםםםםםםם :lol: :lol: :lol:
נהדר!!!!!!! טעים להפליא!!!!!!
תודה רבה שיהיה תמיד טעים
נראה נהדר כמה לביבות יוצאות מהכמות הזאת
חנוכה שמח ותמשיכי להביא לנו מהמ תכונים הנהדרים שלך
חיה בערך 12 לביבות.
נראה טעים!
אמא שלי הייתה עושה לנו לביבות גבינה. אנסה! :lol:
עירית,ברור שתכיני. קלי קלות ונהדר לחג.
פירגה,
ניתן גם לאפות?
לא ניסיתי כי טיגנתי על תרסיס שמן,אז מיותר לגמרי לאפות.
. יש לי מחבת שקעים אבל לפי התמונה לא ברור מה הגודל
כי אצלי במחבת נראה שהרבה יותר קטן. מה קוטר כל לביבה?
האם אפשר להכניס את המחבת לתנור? :P
נגה,קוטר לביבה 9 ס"מ ולגבי תנור כל מחבת לגופו.צריך לוודא שאכן מתאים גם לתנור שלא ייהרס לך.
בהצלחה
האם ניתן לשים משהו במקום הביצה שמחליף אותה ? (יש אצלנו אלרגיה לביצים)
עדי,כנסי לאתר טבעונות שם יש את כל התחליפים לביצה ולעוד ….
בהצלחה
גררר,נראים יופי :lol:
חן חן דליו ש
תודה תודה נשמע זליל!
הי אתי,בקר אור
אם תכיני,שלחי אלי חוות דעת :lol:
תודה
משום מה התפרקו לי בטיגון, הימרתי על הכנה בתבנית מאפינס.
יצאו גביניות די שטוחות אבל טעימות טעימות. :lol:
למי שרוצה לאפות באופן זה 175 מעלות 18-20 דקות.
ריססתי בספריי שמן את התבנית.
לחכות שיתקרר לפני ההוצאה מהתבנית.
אגב, מתאים מאד לילדים קטנים כי הן רכות מאד (וגם לחנוכה ;) ).
חג שמח :P
מירב תודה רבה לך
להבא,ללביבות מתפרקות תוסיפי עוד קצת קמח ותערבבי שוב.
חג שמח ומתוק לכולכם
לא יצאו טוב בכלל מתפרקות… חבל!!!! וגם הוספתי קמח גם שמן נאדה!!!! :eek:
הי רוני,
שיניתי קצת את הכמויות. הכנתי להיום בערב. לא מתפרק.
מה שאת צריכה,זה לחכות בסבלנות עד שהצד הראשון מטוגן לגמרי ורק אז להפוך לצד השני.
בהצלחה
תודה וחג שמח :lol: