וכאן עם בננות ושוקולדה
זוללים אותו חמים עם גלידה ליד .ממש ממכר.
תכינו עם איזה פירות שיש לכם בבית. בננות, אגסים, תפוחים שזיפים.
המתכון של אביבה פיבקו
את המתכון הטעים הכינה וצילמה הבת שלי.
מצרכים ל-8 מנות – כוס 200 מ"ל
10 בננות
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה או מרגרינה קרה, חתוכה לקוביות
175 גרם סוכר דמררה (1 כוס דחוסה )
300 גרם קמח (2.5 כוסות)
שקית סוכר וניל
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
קולפים את הבננות וחותכים לפרוסות של 2 ס"מ. קוצצים את השוקולד לחתיכות קטנות
מסדרים את פרוסות הבננה בתבנית בינונית ומפזרים מעל את השוקולד
שמים בקערה את קוביות החמאה או המרגרינה, סוכר הדמררה, הקמח וסוכר הווניל. מפוררים בעזרת האצבעות עד לקבלת פירורי בצק.
מפזרים את פירורי הבצק מעל השוקולד והבננות, ואופים 20 עד 25 דקות. מגישים חם.
אפשר להכין את הקראמבל בכלים אישיים.
תהנו
שלום פירגה. את חושבת שאפשר לשים כמו סוכר……..
בולגריה הי,המתכון הזה הכי מתאים להמרה לכמו סוכר.
את יכולה להמיר את המרגרינה/חמאה ל3/4 כוס שמן שיהיה גם יותר דיאטתי.
תכיני ותהנו
בננות ושוקולד – לוקלוקווווווווווו….
:P :P :P
תהנו נגה ותודה לך
שלום פירגה.
יצא ממש מוצלח.
נהננו מאוד. תודה רבה.
ערב טוב רננה
תודה שחזרת לשתף ולספר שנהניתם .
גם אצלינו זה נטרף בשניות ;) :lol:
לבריאות ובאהבה
גררר,נראה טעים מאוד!
נכון דליוש,זה טעים ואפשר להקפיא ולהנות מחדש. (לטעמי כמובן)
תודה