אני שמה גם מאפי שמרים, לחם,לחמניות,גבינות בעיקר צהובות מגוררות וטוב-טעם/כנען.
אוכל שנשאר בעקרון,אני ל א אוהבת לשים בפריזר.אני משאירה במקרר ומשתדלת שיגמרו תוך יום יומיים.
אבל אפשר להקפיא הכל. מרק,עוף,בשר,קציצות…. סגור היטב בכלים מתאימים ולרשום על גב הקופסה מה היא מכילה ותאריך התחלת אחסון.
אני מכינה קטניות (אחרי השרייה,בישול) עדשים,שעועית מכל הסוגים,גרגרי חומוס….ושומרת בפריזר.
what else to put in the freezer? mine is full with things that need real freezing :oops:
הי יוסי,
אני שמה גם מאפי שמרים, לחם,לחמניות,גבינות בעיקר צהובות מגוררות וטוב-טעם/כנען.
אוכל שנשאר בעקרון,אני ל א אוהבת לשים בפריזר.אני משאירה במקרר ומשתדלת שיגמרו תוך יום יומיים.
אבל אפשר להקפיא הכל. מרק,עוף,בשר,קציצות…. סגור היטב בכלים מתאימים ולרשום על גב הקופסה מה היא מכילה ותאריך התחלת אחסון.
אני מכינה קטניות (אחרי השרייה,בישול) עדשים,שעועית מכל הסוגים,גרגרי חומוס….ושומרת בפריזר.
עוגות גבינה פירורים,אני חותכת ושמה בכלי סגור. בכלל,עוגות בחושות לארוז ולשמור בפריזר.
יום טוב
מאפים כמו לחם,לחמניות,מאפי שמרים,כדאי לפני שמכניסים למיקרו,לעטוף עם מגבת נקייה.
יוצא מווווושלם.
היי!
נתן ורצוי להכניס את כל סוגי הקיטניות שבימי הקיץ לא שורדים במגירה
בגלל ביקורי האורחים הלא רצווים.
כל טוב לך תמשיכי בעשייה המבורכת!
בקר טוב אלה,אני התכוונתי יותר לנישנושים….
אבל בהחלט ניתן לשים המון דברים במקפיא כדי שישמרו וישרדו טוב יותר ובריא יותר.
תודה
גם ופלות מאוד טעימות לאחר הקפאה…..
מעולה,תודה.
טוב לדעת.
בשמחה תמיד לומדים