המצרכים וההכנה ל-6 מנות:
מצרכים:
6 שזיפים אדומים גדולים בשלים
מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38%
3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
3 כפות ריבת שזיפים
1/2 כוס סוכר
4 כפות ליקר תפוזים או ליקר פירות אחר.
אופן הכנה:
מקלפים ומורידים את בשר השזיפים אל תוך מגי'מיקס ומערבלים לדייסה.
מעבירים למיקסר את השזיפים ואת כל יתר המצרכים.
מערבלים עם המקצף לקרם ומעבירים לתבניות הגשה.
מקשטים ומקפיאים.
מוציאים 10 דקות לפני ההגשה.
"טיפים"
1. אפשר לשים במקרר ולהתענג אחרי כמה שעות כמוס
2. להכנת שושנת קישוט מקלפים בזהירות את הקליפה כסרט לא עבה ולשמור שהסרט לא יקרע במהלך הקילוף.
מגלגלים את סרט הקליפה לשבלול ומניחים לקישוט מעל לגלידה.
תהנו.
תודה
הי פירגה
:P
אולי אפשרי במקום להסיף סוכר חשבתי להוסיף אותה כמות של חלב ממותק זה שבקופסאות שימורים
זה יכול להיות טעים זה כמו שמנת ממותקת נוזלית
אשמח לתגובה
רחלי הי,
הגיונית?אפשר
לא ניסיתי ואין לי תובנות לתוצאה.
גררררר,יאמי יאמי
תודה רבה
ירגה קרה
.אם להקיף ת השמנת אז ערבב ם הכל?
שלום הבה,
אני מקציפה כפי שכתבתי הכל ביחד.
כמה שזה יפה.
הי פירגה.
האם אפשר לוותר על ריבת השזיפים?
והאם להקציף את השמנת לבד ואז לערבב עם השזיפים?
תודה..
זהבה הי,
כפי שכתבתי אני מקציפה הכל ביחד
לנסות לוותר על הריבה? א יודעת,תנסי.
היי אפשר עם פרי אחר? תודה
צביה, אפשר