d797d799d7aad795d79bd799d795d7aa d7aad790d7a0d799d79d - חיתוכיות תפוזים

חיתוכיות תפוזים

 

d797d799d7aad795d79bd799d795d7aa d7aad790d7a0d799d79d 1 - חיתוכיות תפוזיםמצרכים לבצק בקערה:

2 חלמונים
200 גרם חמאה או מרגרינה רכה
3 כוסות קמח תופח
1/2 כוס סוכר
כף ליקר או גרודת תפוז
1/2 כוס מיץ תפוזים
ללוש לבצק עדין ונעים. ולהוסיף קמח במידה וצריך.
לחלק ל2/3 ו-1/3 . את ה-1/3 שמיועד לפירורים שימו בפריזר בחתיכות קטנות על צלחת וכך יקל עליכם הגירור.
לשטח 2/3 בתבנית 27X33 משומנת
ולאפות בחום 175 בתנור שחומם מראש כ -10 דקות.
לקרר ולמרוח ריבת תפוזים
את 1/3 הבצק שמחכה בפריזר לגרר לפירורים
להמשיך לאפות עד שהפירורים משחימים. בערך עוד כ-20 דקות.
לקרר.
לחתוך לריבועים ולשמור בקופסה נאה להגשה.
תהנו

11 תגובות על “חיתוכיות תפוזים

  1. אין על העוגיות האלה. אני מוסיפה לבצק חופן מלא של אגוזים קצוצים. מעולה גם עם ריבה אחרת. רצוי לחתוך כשעוד חם.

  2. בוקר טוב פירגה אפשר להכין מקמח כוסמין? רוצה להכין לשבת תודה

  3. כשאני מכינה עוגיות אלה פשוט לוקחת כוס מפרורים שנוצרים מקמח סוכר וחמאה ושמה בצד ואותם מפזרת על העוגה וממשיכה את האפיה
    פירגה – כל הכבוד על המתכונים מצליחים אחד אחד
    שבוע טוב
    מירי

  4. פירגה היקרה.
    אני מחפשת מתכון ישן שלך שהכנתי אותו פעמיים ועכשיו אני לא מוצאת.
    זו הייתה עוגה שהתחתית שלה בצק,באמצע מילוי שוקולד ומעל פרורי בצק.
    וזו לא העוגה שמופה פה בטעם קפוצינו…
    אשמח למתכון.

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *