מצרכים לסיר מרק ג ד ו ל:
400 גרם גרגרי חומוס מוכנים של סנפרוסט (אחרי בישול)
3 או יותר חתיכות עוף מכל סוג לטעם (גרון,כנפיים או חלקים אחרים)
בצל
גזר
ירק לטעם:כוסברה+פטרוזיליה
כף חוויאג' למרק, מלח ופלפל שחור
1/2 כוס אטריות קצרות למרק (לא חובה)
אופן הכנה:
לבשל את חלקי העוף,החומוסים והירקות + התבלינים עד שרך ומוכן.
להוציא ר ק את העוף . העוף ישמש למנה אחרת,לשיקולכם.
(את התכולה שנשארה בסיר – הירקות והחומוסים אפשר חלק מהם או הכל לשיקולכם,למעוך בבלנדר חשמלי הישר בתוך הסיר) האמת,שאחרי בישול ארוך של שעה החומוסים נמסים כמו "פירה" וזה כיף לאכול אותם שלמים.
להוסיף אטריות דקיקות ולבשל מספר דקות שיתרככו.
להוסיף ירק קצוץ,לטעום תיבול .
תהנו
היי פירגה,
כמה שאלות
1. שאת רושמת חומוס אחרי בישול מניח שהכוונה היא שהחומס של סנפרוסט כבר מגיע מבושל
2. על הכמות של 400 גרם וחלקי העוף כמה מים לשים?
תודה מראש
הי עומר
כתבתי סנפרוסט (אחרי בישול)
כתבתי סיר מרק גדול כלומר סיר גדול למשפחה מספיק ליומיים. למלא 3/4 גובה מים. כמעט מלא.
היי פירגה,
אם אין ברשותי תבלין חוויאג' למרק האם לדעתך זה הכרחי לרכוש את התבלין בשביל כף אחת או שניתן לבצע החלפה בתבלין אחר או בכמה תבלינים שיש בבית לדוגמא כמון וכו'.