טעימה לכל המשפחה.
המצרכים:
תבנית פיירקס משומנת בגודל: 35X25
חבילה אטריות רחבות (אטריות סבתא) 400 גרם מבושלות לפי הוראות היצרן
מוסיפים לאטריות :3 ביצים + 2 כפות קטשופ(לא חובה) + 2-4 כפות שמן קנולה + מלח,פלפל שחור. שומרים בצד.
מערבבים בכלי:
100 גרם רסק עגבניות +200 גרם עגבניות מרוסקות ומאד משדרג להוסיף 3 או יותר כפות רוטב צ'ילי
כף סוכר
4 כפות שמן זית
2 שיני שום כתוש
מלח ופלפל שחור וכף אורגנו לטעם פיצה
כדאי להוסיף כמה כפות שמנת מתוקה מכל סוג שיש בבית
מערבבים עם האטריות.
מוסיפים לפי בחירה: טונה : זיתים: בצל מטוגן ומוזהב : עגבניות מיובשות : פטריות:פלפלים קלויים: נקניק ועוד.. מערבבים וטועמים
300 גרם גבינה צהובה מגוררת לפיצה ומשאירים קצת לפיזור למעלה.
אופים בחום 170 מעלות כ-30 דקות או עד שמוכן ופני המאפה מ ז ה י ב י ם.
תהנו
מומלץ הכנתי מספר פעמים כל התלהבו :lol: :lol:
תודה עירית
שמחה שהתלהבתם ושיתפת אותנו בהמלצה החמה
נשמע להיט. חזרתי שוב עם שאלות.. במידה ואכין בתבניות מאפינס סיליקון, האם תהיה "בעיית חילוץ".
תודה על המתכונים ועל הסבלנות..
אשר הי,אני מכינה בתבניות סיליקון ואף פעם אין בעית שליפה.
יש לי עוד מתכון מאפינספיצה מאטריות.
בבקשה פה:
http://pirge.co.il/בראנץ/מתכון-מאפינס-אטריות-ותוספות-בסגנון-פ-י
שלום פירגה
לכמה אנשים מספיק המתכון?
ובאיזה איטריות מדובר- ספגטי/ פנה יתאימו?
תודה!
לא ספגטי
פירגה, נשמע ונראה נהדר.
אימצתי בחום.
בייחוד שאפשר כל פעם לגוון – ויש למעשה מאפה אחר.
הי רותי
זו הכוונה וזה טעים נורא.
גם לתבנית גדולה.
פירגה יקירה!
נידלקתי כל מתכון עולה על מישנהו.אין אין עליך.
בהזדמנות ראשונה שהנכדים יגיעו זה אכן יהיה פינוק.
טובה
נמושקה,אני בטוחה שכולם יידלקו על הפיצה הזו.
תהנו.