מאפינס פיצה אישי – מהיר ללא שמרים (בצק חלה) תכינו עם הילדים או הנכדים כי זו חוויה.
טעם המאפינס המיוחדים האלה ילווה אתכם הרבה זמן
8 מאפינס פיצה אישיים
רצוי לאפות בתבנית מאפינס סיליקון
המצרכים לבצק:
כוס קמח תופח (לא כוס גדושה)
מיכל אשל או יוגורט או שמנת חמוצה
מעט מלח
לערבב. הבצק מאד דבקי.
כוס קמח תופח (לא כוס גדושה)
מיכל אשל או יוגורט או שמנת חמוצה
מעט מלח
לערבב. הבצק מאד דבקי.
הכנת הבצק:
לשים כמות של כף (לא גדושה) בתחתית המאפינס המשומן ולאפות כ-15 או 20 דקות עד שזהוב ונוטה לחום (הבצק אפוי)
לשים כמות של כף (לא גדושה) בתחתית המאפינס המשומן ולאפות כ-15 או 20 דקות עד שזהוב ונוטה לחום (הבצק אפוי)
המצרכים למלית:
לשים בסיר בינוני בצל קצוץ מוזהב ב-4 כפות שמן זית.
להוסיף:
1/2 כוס תירס
1/2 קופסה טונה קטנה בלי השמן – אפשר יותר.
1/2 מארז פטריות חתוכות לפרוסות קטנות או קצוצות
כף רסק עגבניות
כף קטשופ
מלח,פלפל שחור,עשבי תיבול לפי טעם אישי
מעט מים.
לבחוש דקה או שתיים ולהוריד מהאש.
אופן הכנת הפיצה:
לשטח מעל לבצק האפוי כף גדושה מלית
לפזר מעל למלית בנדיבות גבינה צהובה מגוררת
לקשט בזית שחור מגולען– או פטריה (מהפטריות שטוגנו במחבת) אפשר רצועת גמבה או בצל
לאפות שוב הכל ביחד בחום 175 מעלות כ-20 דקות נוספות— או עד שהגבינה מבעבעת ומזהיבה
לשטח מעל לבצק האפוי כף גדושה מלית
לפזר מעל למלית בנדיבות גבינה צהובה מגוררת
לקשט בזית שחור מגולען– או פטריה (מהפטריות שטוגנו במחבת) אפשר רצועת גמבה או בצל
לאפות שוב הכל ביחד בחום 175 מעלות כ-20 דקות נוספות— או עד שהגבינה מבעבעת ומזהיבה
וכפי הכינה שיר123
"טיפ"
1. לא חובה להצמד לכל התוספות שבמתכון.תשימו תוספות שאתם אוהבים כדי להנות מהפיצה האישית שלכם.
2. כיף אמיתי להכין את הפיצה עם הילדים והנכדים לפחות בחלק של הקישוט
תהנו
כפי שכבר סיפרת לך עשיתי מסיבה על טהרת "מתכוני פירגה". הכל יצא טעים וקיבלת הרבה מחמאות והרבה חברות חדשות לאתר. הכנתי כמובן גם את הפיצות האישיות. אני מתפלאה שאין תגובות למתכון המקסים הזה. מומלץ בכל פה. יש לי אורחים לשבת ורציתי לדעת מה אפשר לשים במקום האשל כדי שיהיה פרוה. חיפשתי במ תכונים האחרים שלך, אך זה הכי מוצלח. חיבוק עצום
רחל שלום
תודה על ההמלצה למאפינס פיצה אישי. כיף שהמתכונים מביאים עוד אורחים לאתר.
לדעתי יש מוצרי סויה שיכולים להתאים לאשל או יוגורט או שמנת . תחפשי על המדפים בסופר.
בהצלחה
איזו אשה מקסימה את. פשוט גדולהמהחיים. מיד עונה ומתיחסת לכל שאלה. אנסה מחר לחפש את התחליף שהיצעת ואדווח לך ברגע שא כין. ושוב חיבוק ענק ואהבה רבה
רחל יקרה,חוזרת אליך עם חיבוק מקרב לב והמשך טעים ונפלא תמיד.
הי פירגה ערב טוב!
הלכתי לקנות אצ החומרים למתכון, ושמתי לב עכשיו שקניתי לבן במקום אשל.. באסה..
אפשר להחליף בלבן? ואם לא אז אני יכולה לשים אותם בתוך פשטידות?
תודה רבה
בטי,גם לבן זה מעולה.בהצלחה ותהנו.
אמאלה איזה טעים זה היה!! ובלי שמן בכלל
;) תודה על ערב טעים ולילה טוב
תודה והמשך בקר נפלא וטעים.
היי פירגה
האם אפשר להקפיא?
תודה!
אפשר להקפיא
היי פירגה,
תודה רבה על המתכון הנהדר והמוצלח! :lol:
היי פירגה*** :P
באהבה