מכינים את המלית במעבד מזון. קלי קלות
מצרכים:
בצק עלים מופשר מרודד מחולק ל-3 עלים (יש בצק עלים על בסיס חמאה)
100 גרם רסק עגבניות
כף שמן זית
6 זיתים
6 פטריות טריות
אורגנו
מעט סוכר
מלח ופלפל שחור
100 גרם גבינה צהובה מגוררת + 50 גרם בולגרית קשה לא מלוחה
שומשום לפיזור לפני האפייה.
אופן הכנה:
שמים במעבד מזון את : הרסק, שמן,זיתים,פטריות ,תבלינים, גבינות, ומערבלים בפולסים לרוטב סמיך.
על עלה הבצק מברישים את תערובת הגבינות והתוספות שהכינונו במג'ימיקס. אם התערובת סמיכה מדי אפשר להוסיף קצת מים.
מגלגלים כ-4 סיבובים .מכינים גלילה מהודקת.
מכניסים את 3 הגלילות לפריזר ל- 30 דקות.
מוציאים מהפריזר ופורסים בעזרת סכין ח ד ה, לפרוסות דקות של 1/2 1 ס"מ או יותר (תלוי בעובי שאתם רוצים)
לשמן בתרסיס שמן ניר אפיה, ולפזר מעט שומשום
אופים בחום 180 מעלות כ-20 דקות או עד שמשחים ומוכן.
תהנו
פירגה יקרה
משפחתי מגיעה לארוחת ערב שישי פעם בשבועיים וכל פעם אוכלים מהמתכונים החדשים ששלחת ומברכים אותך.
אני מבקשת עזרה, האם מישהי יודעת איך מכינים את הנאגטס של מקדונאלד?
תודה
תודה רבה דלי
בבלוג של אריאלה פיקסלר אלון "בישול בקצב הסלסה" בקטגוריה של "עוף" תמצאי "נאגטס בדיוק כמו במקדונלדס" . הכנתי ויצא מעולה
עכשיו גיליתי שלא שלחתי את התודה
:)בבקשה