תבשיל נאה וטעים של בשר בנוסח בולונז אבל עם שפע ירקות, לכל המשפחה והחברים של הילדים.
מצרכים:
חבילה מקרונים/ספגטי רצוי עבה
2 בצלים
2 – 4 כפות שמן
3 שיני שום
קילו בשר טחון
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
2 גזרים מקולפים פרוסים לטבעות
2 בטטות מקולפות פרוסות לטבעות
כרובית קטנה מפורקת לפרחונים קטנטנים
בקבוק מיץ עגבניות במשקל ליטר+ 2כפות רסק עגבניות חזק (28 אחוז)
4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
כף סוכר
כף פפריקה
פלפל שחור
קורט קליפת לימון/קינמון
כף אבקת מרק עוף ומלח מוסיפים בסוף אחרי טעימה אחרונה.
מים בגובה התכולה. בערך כוס.
אופן ההכנה:
לצקת על פרחוני הכרובית מים רותחים ולסנן.להברחת חרקים.
לטגן בשמן 2 בצלים גדולים קצוצים ולהזהיב.
להוסיף 3 שיני שום פרוסות וגזר ולטגן עם הבצל דקה.
להוסיף על הבצל והגזר את הבשר הטחון ולפורר בעזרת 2 כפות עץ תוך כדי טיגון.
כשהבשר משחים והופך פירורים להוסיף לסיר:
את שאר הירקות והתבלינים (כל מה שנשאר מהמצרכים)
למלא בגובה התכולה מים,להרתיח, ולבשל הכל ביחד על להבה קטנה כ-15 דקות. טועמים ומשבחים את הטעם.
במקביל לבישול הבשר,מבשלים את המקרונים/ספגטי
מניחים ספגטי ומעל את הבשר ורוטב הירקות .
אפשר לטגן קצת צנובר ולהגיש מעל.
תהנו
מתכון מעולה![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
פרגה כול כבוד קודם כול מתכון מצוין עוד פתרון לארוחת צהריים
ארוחה נחמדה וטעימה.![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
תחזור עם ציון
ציון שאני נותן לך מאה פלוס ילד כל כך נהנה ואני מצטרף לברכות כל כבוד
תודה רבה ויום נפלא![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
הרכב טעים ויפה גם לעין – תבורכי על מתכון זה ועל כל היתר
תתודה רבה אורה.
לילה טוב