1763 - מאפה קינואה עם תרד ועוד

מאפה קינואה עם תרד ועוד

מ1763 1 - מאפה קינואה עם תרד ועודאפה פרווה שהכנתי השבוע ממצרכים זמינים ויצא חמים וטעים.
מצרכים:
400 גרם תרד או ברוקולי קצוצים (ברוקולי צריך לבשל עד לריכוך)
2 תפוחי אדמה מבושלים+בטטה בינונית
כוס גרגרי תירס סנפרוסט או מקופסה (בלי המים)
3/4 כוס קינואה שטופה היטב ומבושלת בהרבה מים 30 דקות. מסוננת.
3 ביצים ג ד ו ל ו ת טרופות
1/2 כוס פירורי לחם
5 כפות שמן
2 בצלים קצוצים גס
1/2 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
מלח , פלפל שחור
כף גדושה מאד פפריקה מתוקה
1/4 כפית כמון
הכנה:
3/4 כוס קינואה שטופה היטב ומבושלת בהרבה מים 30 דקות. מסוננת.
מטגנים בשמן את הבצלים עד להזהבה .
מבשלים את הבטטה, תפוחי האדמה והברוקולי. מקררים מעט ומקלפים.
קוצצים את כל הירקות גס ,כולל התרד.
בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים.
יוצקים לתבנית ומהדקים בכף היד.
אופים כשעה וקצת יותר, בחום 175. טעים במיוחד אחרי יום. אחרי חימום.
תהנו

11 תגובות על “מאפה קינואה עם תרד ועוד

  1. תודה על המתכון.
    שאלה: האם את התרד צריך לרכך מעט באידוי
    תודה על התשובה

  2. בוקר טוב
    נראה נפלא. מחפשת מתכונים עם קינואה.
    במידה ומשתמשים בברוקולי של סנפרוסט האם צריך רק להפשיר?
    תודה ושבוע טוב
    רחל

להגיב על מירי לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *