מתוק חריף זה הטעם שבחרתי להכין
ואתם מוזמנים להכין בתיבול שאתם אוהבים.
יש כרובית? ברוקולי? או רק אחד מהם? גם סנפרוסט מתאים.
המצרכים:
כרובית
ברוקולי
3 כפות שמן
בצל גדול חתוך לפרוסות עגולות
2 שיני שום קצוצות
עשבי תיבול,פפריקה מתוקה,פפריקה חריפה,רוטב צ'ילי מתוק,2 קורטים סוכר חום,כפית קטשופ,כפית אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
להכניס את פרחי הכרובית והברוקולי לקערה שמתאימה למיקרו ולמלא מים עד חצי מגובה הירקות
לעטוף בניילונית ולחורר בכמה מקומות. להכניס למיקרו ל-6 דקות או עד לריכוך פריך
לסנן את הירקות ולהשאיר במסננת לכמה דקות .
להזהיב את הבצל בשמן ולהוסיף את השום התבלינים והירקות
להקפיץ את הירקות רק עד שיכוסו בכל הטעמים
לטעום ולשפר טעמים .
"טיפים"
1. אם אין מיקרו ,יש להכניס את הירקות לסיר עם מים רותחים ולבשל עד לריכוך פריך .
2. לא מוסיפים נוזלים כדי שהירקות יישארו פריכים.
3. להגיש מיד בתום ההקפצה.
תהנו
היי פירגה,
שאלה על ברוקולי קפוא,
האם אפשר לשטוף את הברוקולי הקפוא ,בקערת מים ,
ולסנן,
ולהכניס לאפייה בתנור כשהברוקולי בשקית קוקי ,, ללא הצורך בישול מוקדם ?
שושי,ברוקולי לא צריך בישול מוקדם ולא שקית קוקי. הוא נעשה מהר בתנור.