מצרכים:
תפוחי אדמה מיני עגולים מקולפים (אני שמתי מקופסה)
בטטה גדולה מקולפת ופרוסה גס
קילו כנפיים נקיות ושמנמנות
בצל גדול
2 גזרים מקולפים פרוסים גס
שן שום קצוצה
כפית חרדל או כורכום
1/3 כוס קטשופ
1/3 כוס יין לקידוש/תירוש
1/3 כוס סילאן
כפית אבקת מרק עוף
כפית כמון
1/2 כפית קינמון
כף מלאה פפריקה חריפה/מתוקה
מלח ופלפל שחור
מים
אופן הכנה:
לטגן בשמן את הבצל הגזר השום ואת הכנפיים עד השחמה (לטגן ביחד תוך ערבוב)
להוסיף את יתר המרכיבים ומים שיכסו את הכנפיים
לכסות במכסה ולבשל על להבה קטנה 45 דקות
לטעום ולשבח טעמים
להוסיף את תפוחי האדמה המסוננים מהנוזלים ואת פרוסות הבטטה ולהמשיך לבשל עד שרכים.
תהנו
בוקר אור
המתכונים שלך מעולים כל הזמן מכינה
בימקום הכנפיים מה אפשר בימקום
תודה יום מקסים
פשוט אצלי לא נוגעים בכנפיים
דליה בקר טוב, תודה רבה :lol:
את יכולה להחליף מכל חלקי העוף לטעמך.
יום מקסים וטעים
בוקר טוב פירגלה מה שלומך?
מה זה תפוח אדמה מקופסא?
לפעמים יש בשימורים.
הכל סבבה חמודה
שלום לך,
אם אין לי יין קידוש או תירוש, במה ניתן להחליף????
את יכולה בלי,עדיין יצא מעולה ;) :lol:
ב"ה
פירגה,
מה את מציעה אם לא משיגים את תפוחי האדמה בקופסא –
אולי יותר בטטות? או פרוסות תפוחי אדמה מבושלים חצי בישול?
או רעיון אחר?
מאד! מאד! רוצה להכין.
תודה על הכל!! :P
Nלי שימי תפוחי אדמה רגילים,איזה שאת רוצה.
וואן פירגה יקרה איזו תגובה מהירה!!
אין כמוך!!!
כדאי לבשל אותם חצי בישול בנפרד?
ב"ה
פירגה יקרה
הכנתי – יצא טעים! טעים!
כולם נהנו ב י ו ת ר
בשלתי בנפרד את קוביות תפוחי האדמה בישול חלקי, כל השאר – עפ"י המתכון,
ויצא מושלם!!!
תודה גדולה לך פירגה יקרה
מלי יקירתי, מעולה,תודה רבה לך. לבריאות.
אני מקווה שתמשיכי להכין מטעמים ושתמיד תמיד הכל יהיה לכם טעים
לילה טוב