נחטפים , חטופים
שניצלוני מיני מחזה עוף בשום שאמא שלי מכינה
ותאמינו לי שיש לזה טעם אחר שיש רק לאמא
תודה אמא גם על ה"טיפים" שיותר ארוכים מהמתכון.
ותאמינו לי שיש לזה טעם אחר שיש רק לאמא
תודה אמא גם על ה"טיפים" שיותר ארוכים מהמתכון.
המרכיבים וההכנה:
2 פרפרי חזה עוף פרוסים לרצועות די דקות ולא גדולות
ביצה טרופה עם 3 שיני שום כתושות, מלח ופלפל
צלחת עם פירורי לחם .
משאירים את השניצלונים בביצה והתבלינים כ-4 שעות לפני ההכנה במקרר – מכוסה היטב למניעת ריחות.
לפני הארוחה מה שנשאר לעשות זה לטבול את השניצל בפירורי הלחם ולטגן מ-2 הצדדים.
"טיפים"
1. יש אפשרות להקפיא את השניצלונים לפני טיגון. מכינים אותם באותה צורה בדיוק אבל עד השלב של הטיגון.
מחלקים למנות ועוטפים כל מנה בנילונית ומכניסים לפריזר לקופסה סגורה היטב.
מפשירים את הכמות הרצויה ומטגנים ממש לפני הארוחה .
2. אפשרות אחרת היא להקפיא את השניצלונים אחרי טיגון ואז יש להפשיר ולטגן שוב לפני הארוחה. הפעם לא מטגנים
בשמן. מושחים את המחבת במרגרינה מטגנים על להבה בינונית ומהדקים את השניצל למחבת עד לקריספיות מ-2 הצדדים.
3. אפשרות להשבחת השניצלונים-לטבול בפירורי זהב או בפירורי פנקו (פנקו-פירורי לחם מהמזרח קריספיים במיוחד)תהנו
השום מוסיף המון.
כמה פשוט וכמה טעים .
תודה פירגה.
פנינתי
תודה וכמובן כשאדבר עם אמא היום בטלפון אמסור לה…מחמאותיך.
פירגה תודה!!
השניצל בשום הפך לשניצל המועדף על משפחתי
כמו כל מטעמייך .
פרידה,מעולה.יש לאמא שלי יופי שלטעם ;)
היי פירגה
אני מוסיפה לביצה שום כתוש חרדל דיגון מלח ופלפל משרה את השניצלים למספר שעות ויוצא חבלז
מתענגת על מתכונייך :lol:
יאמי לאה ;)
מגוון האופציות להכנת שניצלים הוא עצום. אצלי באתר יש מגוון גדול ולא שיגרתי.
תודה רבה ותהנו
:? :? :? איפה המתכון? רק אני לא רואה אותו?
נראה לי שרק את.
:oops: :oops: :oops: איזה מצחיקולה אני הנה זה פה סליחה…
כולנו אהבנו ! למרות שבעלי בדרך כלל מסתייג משום. אבל לא מגלים לו מה שמנו ;)
תודה פירגה
לאלה יקרה,האוכל של אמא תמיד נפלא וטעים.
אני שמחה שכולכם אהבתם
פירגה
הילדים טרפו את זה.
מאוד טעים.
מוריה.
תודה מוריה שתמיד יהיה לכם טעים.העונג גם שלי
את המתכון הזה אני עושה שנים אני ממליצה להוסיף פטרוזיליה קצוצה לביצה הטרופה.כמו כן
אני מכינה את השניצל עם השום התבלינים והביצה ומקפיאה. כשאני רוצה לאכול אני מפשירה
ורק טובלת בפירורי לחם זה מעולה
תודה רבה שרה.בהזדמנות זו אאחל לך ולבני ביתך חג פסח כשר וטעים
פירגה שלום,
המתכונים שלך נהדרים. תודה רבה.
לשניצלונים כמו במתכון למעלה אני מוסיפה לביצה גם קצת פפריקה מתוקה. בפסח במקום פירורי לחם אני לוקחת קמח מצה וגם יוצר טעים.
לפעמים אני לקוחת קמח רגיל,מתבלת אותו במלח ופלפל, אח"כ ביצה ושום ושכבה שלישית פירורי לחם עם שומשום. הקמח לא נותן לשמן טיגון לחדור לשניצל. זה מאוד טעים, אבל הכנה היא ON-LINE ולא משאירי במקרר.
אלה לבריאות
אנחנו מוסיפים לביצה סילאן.
הי חוה
תודה רבה
בקטגוריה חזה עוף תמצאי מגוון גדול של שניצלים ויש שם גם עם סילאן ועוד טעמים משובחים.
שווה הצצה.
תהנו ובקר נפלא.
ערב טוב פירגה.
איך לא חשבתי על זה . כל כך טעים ובריא ואיזה ריח בטיגון.
השום תוספת בריאותית טעימה ומשדרגת את השניצל פלאים.
תודה על הרעיון. הניפלא.
;) מיכאלה,בשמחה,תהנו