מצרכים:
חצי קילו בשר טחון
בשר טחון איזה שרוצים אפשר גם מעורב (עוף,הודו,בקר)
חצי כוס אגוזים טחונים
ביצה אחת
בצל קצוץ מטוגן
בטטה מבושלת מעוכה
מלח פלפל
אופן הכנה:
ללוש, אם יבש להוסיף עוד ביצה . להכין קציצות.
לטגן מ-2 הצדדים . להוציא לצלחת.
לטגן בצל קצוץ ולהזהיב.
לקצוץ קטנטן 6 תמרים מיובשים ולהוסיף.
להוסיף קופסה 260 גרם עגבניות מרוסקות (לא רסק) ועלה סלרי ירוק
מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה, כמון, רוטב צ'ילי מתוק.
להניח את הקציצות.
לצקת חצי כוס מים.
לא לערבב.
להניח כמה עלי פטרוזיליה.
לסגור את המכסה היטב ולבשל שעה. לנער את הסיר מדי פעם.
תהנו
ואווווווו.
רצה לעשות.
שלום,
אנחנו מרבים להשתמש במתכונייך, נהנים מהם מאד.
שאלותיים:
1. למה כל כך מעט מים?
2. הקציצות מטוגנות, מדוע צריך לבשל שעה?
שנה טובה והרבה שנות יצירה
רותיה :lol:
תודה רותיה,
יותר טעים בבישול ארוך. יש נוזל טבעי ולכן המים מספיקים.
אם לא, תמיד אפשר להוסיף ממש קצת.
שנה טובה ומתוקה והמון בריאות ונחת
תודה על התשובה המהירה,
עשינוי זאת עם תוספת אורז ובמילה אחת, מ ע ו ל ה.
גמר חתימה טובה
רותיה :lol:
הי רותיה,
פשוט נפלא.
שימשיכו להיות חגים שמחים ומאושרים
וטעימים
מתכון מעולה תודה
באהבה
מדוע הקציצות מתפרקות בטיגון? :|
מדוע הקציצות מתפרקות בטיגון? האם אפשר לוותר על הטיגון?
נסי להוסיף עוד ביצה.
או….
נסי להטיל קציצה אחת (ללא טיגון) לרוטב ולראות אם היא לא מתפרקת בבישול.
רוצה לומר לך שאני ומשפחתי מאד נהנים מהמתכונים שלך…ברגע זה אני מכינה את קציציןת רוצה לדעת כמה ח הויף מרוטב הצילי,
בצלום לא נראה שהקציצות בושלו ברוטבהאמנם????
פנינה הי
רוטב צ'ילי יכול להיות חריף למי שלא רגיל אפילו עם כף אחת,אז שימי לב…….
תודה על המחמאות ואני לא זוכרת לגבי הצילום