מעדן מחלומותי הקולינריים. טוחנים כמעט הכל במג'ימיקס
מהרו להכין מצרכים שיהיה טעים לחוגגים.
מצרכים ל-16 פנקייקים:
1/2 כוס צימוקים
1 תפוח עץ ירוק
כף שמן
מיכל שמנת חמוצה 200 גרם
1/4 כוס חלב קר
ו ביצה
1 כף סוכר חום
כפית דבש
כוס קמח רגיל
3/4 שקית אבקת אפיה
גרודת תפוז או כפית ליקר וגם קצת קינמון שמוסיף המון
אופן הכנה:
שמים במג'ימיקס:
1/2 כוס צימוקים לבנים
תפוח עץ מקולף חתוך לקוביות קטנות
כף שמן
כותשים כמה דק שאפשר ומדי פעם מנקים את דפנות הקערה ושוב מפעילים.
שמים בקערה את עיסת התפוח והצימוקים ומערבבים.
מוסיפים לקערה את יתר המצרכים ומערבבים לעיסה אחידה.
מרססים מחבת בשמן (עדיפה מחבת שקעים)
יוצקים כמות של כף במרווחים.
הטיגון על להבה קטנה והרבה זמן עד שמשחימים ומעל מתחילות להיווצר בועות
הופכים עם כף רגילה ונעזרים במזלג.
מטגנים גם את הצד השני עד שישחים קלות.
מדי פעם צריך לרסס את המחבת בשמן.
מגישים חם עם מגוון אופציות:
גלידה
טחינה מעורבבת עם סילאן (בכמות שווה)
שמנת חמוצה
קצפת
סירופים כמו מייפל/שוקולד
קונפיטורה
או לבזוק רק אבקת סוכר
תהנו
ברוכה השבה.
חסרת.
שמחה שחזרת.
ימים טובים
שמחים ובריאים.
אסתי יקרה,
בריאות והרבה אהבה
היי פירגה יקרה האם אפשר להשתמש בקופסה קטנה של רסק תפוחים מוכן במקום תפוח שמרסקים? אם כן איזה כמות? אוהבת את מתכוניך תודה מירה
תודה מירה יקרה,
את יכולה לשים 2 כפות מהרסק.
לבריאות ובהצלחה
תודה שחזרת
רחל,בשמחה ובאהבה גדולה
כיף לדעת שאת מחלימה!!
תודה מליסנדה
שבוע טוב