מאפינס תות בטעם דבש ואין טיפת דבש….
מצרכים ל-20 מאפינס מסיליקון:
שמים בקערה:
1/4 כוס תה מוכן (תה רגיל עם מים שיהיה צבע עז….)
1/2 כוס ריבת תות +1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס שמן
2 כפות רסק תפוחים
2 ביצים מעורבבות עם מזלג
לערבב ולהוסיף:
2 כוסות קמח+שקית אבקת אפיה. שוב לערבב.
לצקת 3/4 גובה לתבניות סיליקון
לאפות בחום 175 25 דקות או עד שמוכנות (בדיקה עם סכין שיוצאת ממש יבשה)
מיד בצאת העוגות מהתנור להבריש ב-
4 כפות ריבה מעורבבת עם 1/4 כוס מים. (לא לבשל) במקום ריבה, אפשר להזליף סירופ מייפל.
"טיפ"
אפשר לערבב קינמון+ סוכר חום ולפזר מעל לעוגות (לפני האפיה).
תהנו.
היי,נראה מעולה ומגרה
במה אפשר להחליף את רסק התפוחים?
אבישג,לא להחליף להכין מתפוח רסק וזהו…..