מצרכים:
2 חצילים מקולפים,פרוסים אפויים
4 כפות סלט חומוס מוכן
2 כפות מלימון סחוט
ביצה קשה קצוצה
1/2 כוס אגוזים קלויים שבורים
4 שיני שום קצוצות
בצל קצוץ מטוגן
מלח , פלפל שחור גרוס
להגשה :
2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה וקצת גרגרי חומוס מבושלים
מערבבים את החצילים עם יתר המרכיבים ושומרים במקרר בכלי סגור.
לפני ההגשה מפזרים פטרוזיליה רעננה וגרגרי חומוס מבושלים
תהנו
בוקר טוב לך פירגה!
אני לא מוצאת את המתכון של החצילים שעשיתי.
יש בהם חצילים מטוגנים או אפויים גמבה ועגבניות או רסק… לא זוכרת.
אולי תוכלי לומר לי?
השאלה שלי לגביו היא האם צריך לחשוש אם הוא היה כמעט שבוע במקרר ואולי גם בחוץ ורק אז הקפאתי?
תודה רבה ושבת שלום!
דבי בקר אור, יש המון בסגנון . אולי זה? http://pirge.co.il/%d7%97%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d/%d7%9e%d7%9e%d7%a8%d7%97-%d7%97%d7%a6%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a4%d7%9c%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%92%d7%91%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%a9%d7%95%d7%9d בכל אופן, אפשר להשאיר במקרר שבוע ויותר. לא במקפיא.
שבת שלום
תודה פירגה אבל זה לא זה החצילים בסלט שהתכוונתי הם פרוסות מטוגנות קודם אבל כתבת שאפשר גם לאפות רק הטעם יהיה פחות טוב. אולי כך את מזהה?!
חשוב לי לדעת אם יכל להיות במקרר כשבוע וגם בחוץ.
אני הקפאתי אחר כך.
זה התקלקל?
שוב תודה!
http://pirge.co.il/%d7%a1%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9d/%d7%a1%d7%9c%d7%98-%d7%97%d7%a6%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%97%d7%95%d7%9e%d7%95%d7%a1-%d7%95%d7%90%d7%92%d7%95%d7%96%d7%99%d7%9d
גם לא.
עזבי אל תטרחי יותר,
רק השאלה אם אוכל להחליט לפי הריח והטעם אם אפשר לאכול או לא?
הרבה תודה!
כן, את ישר תדעי אם זה טרי או לא. ולא כדאי להקפיא. עדיף לשמור סלטים במקרר לשבוע לפחות.
שבת שלום ושיהיה טעיםםםם
אגב, פרוסות חצילים תמיד אפשר לאפות בשיטה הזו: לשים ניר אפיה על תבנית ולשמן היטב. להניח את החצילים ולהבריש אותם בשמן. אפשר גם לרסס בתרסיס שמן.
לשים מעט מלח גס ולאפות 20 דקות בחום 190 מעלות. אפשר להפוך בזהירות ולהמשיך לאפות.