d792d79cd799d793d794 d7a9d795d7a7d795d79cd793 d79ed795d7a1 d7a7d7a8d79d - גלידה שוקולד בקרם רב גיווני

גלידה שוקולד בקרם רב גיווני

 

d792d79cd799d793d794 d7a9d795d7a7d795d79cd793 d79ed795d7a1 d7a7d7a8d79d - גלידה שוקולד בקרם רב גיווני
הקרם שוקולד שהופך לרב גיווני לפי בחירתכם
למוס שוקולד במקרר
לגלידה שוקולד בהקפאה
לקסטה לכל המשפחה ובעיקר לילדודס, בין 2 שכבות של "פתי-בר"
לקרם שוקולדי כמלית לרולדה/טורט .
לעוגות בסקוויט או מצות בשכבות
כציפוי קרם שוקולד לעוגות ועוד.

המצרכים:
200 גרם שוקולד מריר מומס במיקרו כ- 3 דקות אבל עם הפסקות וערבוב מדי פעם.
2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
כף טחינה גולמית/חמאת בוטנים
כף שוקולית
1/2 כוס סוכר או יותר לפי הטעם
קורט מלח
שקית אינסטנט פודינג שוקולד
3/4 כוס חלב
2 כפות ליקר שיש בבית

תוספות לפי בחירה:
אגוזים או שקדים שבורים,חתיכות גדולות של "בסקוויטים", עוגיות, ופלים, שוקולד צ'יפס, צימוקים וכו'..

אופן הכנה:
להקציף ביחד את השמנות החלב הסוכר עם האינסטנט פודינג לקרם יציב ודי סמיך
להוסיף בעירבול עדין וחלש את יתר המרכיבים.
את התוספות שבחרתם להוסיף בסוף. ברור שכקרם לציפוי עוגה אין צורך בתוספות.

קישוט : שערות חלבה, אגוזים שבורים,סירופ שוקולד , סוכריות צבעוניות וכו'
תהנו

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *