הקרם שוקולד שהופך לרב גיווני לפי בחירתכם
למוס שוקולד במקרר
לגלידה שוקולד בהקפאה
לקסטה לכל המשפחה ובעיקר לילדודס, בין 2 שכבות של "פתי-בר"
לקרם שוקולדי כמלית לרולדה/טורט .
לעוגות בסקוויט או מצות בשכבות
כציפוי קרם שוקולד לעוגות ועוד.
המצרכים:
200 גרם שוקולד מריר מומס במיקרו כ- 3 דקות אבל עם הפסקות וערבוב מדי פעם.
2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
כף טחינה גולמית/חמאת בוטנים
כף שוקולית
1/2 כוס סוכר או יותר לפי הטעם
קורט מלח
שקית אינסטנט פודינג שוקולד
3/4 כוס חלב
2 כפות ליקר שיש בבית
תוספות לפי בחירה:
אגוזים או שקדים שבורים,חתיכות גדולות של "בסקוויטים", עוגיות, ופלים, שוקולד צ'יפס, צימוקים וכו'..
אופן הכנה:
להקציף ביחד את השמנות החלב הסוכר עם האינסטנט פודינג לקרם יציב ודי סמיך
להוסיף בעירבול עדין וחלש את יתר המרכיבים.
את התוספות שבחרתם להוסיף בסוף. ברור שכקרם לציפוי עוגה אין צורך בתוספות.
קישוט : שערות חלבה, אגוזים שבורים,סירופ שוקולד , סוכריות צבעוניות וכו'
תהנו