אמא היתה מטגנת אותם במעט השמן שנשאר במחבת מטיגון השניצלים. הטעם של הילדות אף פעם לא יעבור.
ההוראות וההכנה:
יום לפני ההכנה, מבשלים תפוחי אדמה בקליפה עד שסכין חודר בקלות
יום לפני ההכנה, מבשלים תפוחי אדמה בקליפה עד שסכין חודר בקלות
לקרר ולשמור במקרר
למחרת לקלף ולפרוס לפרוסות של 1 ס"מ
מחממים היטב שמן במחבת. לא שמן עמוק.
מחממים היטב שמן במחבת. לא שמן עמוק.
4-5 כפות שמן קנולה .
מכניסים למחבת שכבה אחת בלבד של פרוסות ומזהיבים .
מנערים את המחבת כדי שהתפוחים לא יידבקו
הופכים בזהירות שלא יישברו,ומזהיבים גם מהצד השני.
רק אחרי שמוציאים לצלחת מפזרים מעט מלח
מגישים חם.
מתאים לעוף קראנצ'י קאנטקי, לשניצל, שווארמה ודגים מטוגנים.
תהנו
מכניסים למחבת שכבה אחת בלבד של פרוסות ומזהיבים .
מנערים את המחבת כדי שהתפוחים לא יידבקו
הופכים בזהירות שלא יישברו,ומזהיבים גם מהצד השני.
רק אחרי שמוציאים לצלחת מפזרים מעט מלח
מגישים חם.
מתאים לעוף קראנצ'י קאנטקי, לשניצל, שווארמה ודגים מטוגנים.
תהנו