d7aad7a4d795d797d799 d796d794d795d791 - תפוחי אדמה זהובים

תפוחי אדמה זהובים

d7aad7a4d795d797d799 d796d794d795d791 - תפוחי אדמה זהובים

אמא היתה מטגנת אותם במעט השמן שנשאר במחבת מטיגון השניצלים. הטעם של הילדות אף פעם לא יעבור.

ההוראות וההכנה:
יום לפני ההכנה, מבשלים תפוחי אדמה בקליפה עד שסכין חודר בקלות
לקרר ולשמור במקרר
למחרת לקלף ולפרוס לפרוסות של 1 ס"מ
מחממים היטב שמן במחבת. לא שמן עמוק.
4-5 כפות שמן קנולה .
מכניסים למחבת שכבה אחת בלבד של פרוסות ומזהיבים .
מנערים את המחבת כדי שהתפוחים לא יידבקו
הופכים בזהירות שלא יישברו,ומזהיבים גם מהצד השני.
רק אחרי שמוציאים לצלחת מפזרים מעט מלח
מגישים חם.
מתאים לעוף קראנצ'י קאנטקי, לשניצל, שווארמה ודגים מטוגנים.
תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *