אם תפתחו אצלי את דלת המקרר,לא תצטרכו לחפש הרבה.מיד יצוץ לכם הקולסלאו שלי.
אף פעם לא קניתי מוכן. כשהילדים אוכלים בחוץ הם מיד מרגישים כמה חסר הטעם הביתי.
למרות שכל כך קל להכנה תמיד אבל תמיד, הוא יזכה למחמאה.
סלט כרוב וגזר ובלועזית "קולסלאו"
סלט כרוב וגזר ובלועזית "קולסלאו"
המצרכים וההכנה:
כרוב בינוני – לקצוץ על קרש לרצועות דקיקות
2 גזרים גדולים לגרר במגררת גסה
5-6 כפות מיונז (בבקשה מיונז רגיל ולא קל)
כף מיץ מלימון טרי
1/2 כפית סוכר
כפית שטוחה מלח
טועמים ומשפרים ובעיקר מוסיפים לפי טעם אישי עוד לימון .
כרוב בינוני – לקצוץ על קרש לרצועות דקיקות
2 גזרים גדולים לגרר במגררת גסה
5-6 כפות מיונז (בבקשה מיונז רגיל ולא קל)
כף מיץ מלימון טרי
1/2 כפית סוכר
כפית שטוחה מלח
טועמים ומשפרים ובעיקר מוסיפים לפי טעם אישי עוד לימון .
תהנו
ולסלט כרוב סגול טעים וביתי:
פירגה שלום,
סליחה על הבורות אבל אני אף פעם לא מצליחה לחתוך כרוב כמו שצריך. האם את יכולה לתת הסבר קצר איך חותכים כרוב ?
בתודה מראש !
רונית,
אני פשוט חותכת לחצי ועם סכין חדה אני פורסת הכי דק שאפשר ושמה בקערה.
בערבוב זה נהיה רצועות.
אולי יש עוד שיטות,אני לא יודעת.
הכי פשוט לחתוך באמצעות מנדולינה. יוצא אחיד
או לקנות חתוך מוכן ;)
האם החתוך מוכן הקנוי יכול להיות תחליף לכוב ולגזר שחותכים?
בדיוק לשם כך הוא מיועד.להקל עלינו את החיים.
בהצלחה ותהנו
היי פירגה האם הסלט יכול להיות לילה שלם במקרר עם הרוטב או את הרוטב להוסיף לפני ההגשה בבתודה אירית
אירית הי,
אין בעיה להכין יום קודם את הסלט ולשמור אותו במקרר.
כמובן עם הרוטב והכל.
היי פירגה מדוע לא טוב לשים מיונז קל ? רק מביינת הטעם או שיש עוד סיבה ?
את יכולה לשים אם טעים לך ולבני ביתך.ממש אין בעיה.
אצלי זה שאלת טעם אישי,זה הכל.
שנה נפלאה מתוקה וטובה לכם.
הי פירגה תמיד שמחה על המתכונים הטובים שלך וגם אצלי סלט זה להיט אני מוסיפה לו מעט חמוציות לצבע יפה שנה טובה עם הרבה בריאות
תודה מלכה,לדעתי חמוציות/רימונים רק מוסיפים לכל סלט.
לבריאות והכל באהבה גדולה.
שנה טובה.
כל פעם שאני מכין כרוב במיונז, לאחר שטיפת המיונז ויבושו מעט, אני מכניס את כל הרכיבים וכאשר אני מערבב יש כרוב במיונז. אמנם תוך כמה דקות נהיה לי רוטב מיונז בתחתית הקופסה של הכרוב… איך אפשר למנוע את זה???
תודה.
זה פשוט עודף מים מהשטיפה. צריך לייבש היטב.
בהצלחה