הכנתי לפי הזמנה לידידה כעוגה בחושה . לקח לי חצי שעה לחשוב מה תכיל העוגה כדי שתצא הכי משובחה שיש.
תכינו כמאפינס ותחלקו למי שאתם אוהבים. המון אהבה מושקעת בעוגה.
לעוגה בתבנית עגולה ומשומנת מספר 24
למאפינס לשמן 12 תבניות מאפינס ולמלא 3/4 גובה
המצרכים בקערה:
5 תפוחי עץ "גרנד" קלופים וחתוכים קוביות די ג ד ו ל ו ת
100 גרם צימוקים עם אגוזים קצוצים גס
כף קינמון
3 כפות יין אדום מתוק
רבע כוס סילאן
2 ביצים שלמות
כוס סוכר – אפשר לשלב סוכר חום
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח רגיל – ועוד 2 כפות.
שקית אבקת אפיה
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה (אם אין אז לוותר)
שקית סוכר וניל או כף ליקר פירות
לערבב הכל בכף. יוצאת עיסה מאד סמיכה ודביקה. (העוגה בחושה)
לצקת לתבניות
לאפות בחום 175 כ-30 דקות או עד שישחימו.
לבדוק בעזרת קיסם עץ.
לקרר היטב לפני ששולפים מהתבניות
לבדוק בעזרת קיסם עץ.
לקרר היטב לפני ששולפים מהתבניות
"טיפ"
1.ממליצה לחמם מעט ולהגיש עם כדור גלידה וניל דובדבנים.
תהנו
1.ממליצה לחמם מעט ולהגיש עם כדור גלידה וניל דובדבנים.
תהנו
היי פירגה
הכנתי את המאפינס והתלוננו שזה מתוק ,זה בגלל שהשתמשתי בתפוחים האדומים ולא בירוקים כמו שכתבת?
יכול להיות רותי.הגיוני.
תורידי את כמות הסוכר.אולי אצלך לא אוהבים עוגות מתוקות.
בבקשה
את פשוט אלופה!
אני עוקבת אחר המתכונים שלך מפנמה .. וכל מתכון יוצא סופני .
הכנתי את העוגה לשבת עם חברים ולא נשאר ממנה פירור.
תודה רבה !
בת אל יקרה
שימחת אותי מאד.
שכך ימשיך ושיהיה תמיד טעים.
תודה ושבת נפלאה לך.
מעולה …
היי פירגה!
הכנתי אתמול והם יצאו טעימים מאוד.השתמשתי בתפוחים מזן אחר,מתוקים ושמתי 3/4 כוס סוכר.
ממליצה בחום.מתאים לטו' בשבט.
רוני תודה רבה . גם אני מכינה עם תפוחים זמינים מה שיש בבית.
תודה על ההמלצה להכין לט"ו בשבט
תהנו
פירגה, הכנתי לט"ו בשבט, יצא מקסים!
אפיתי בתבנית עגולה.
תערובת הקמח שקעה למטה, והתפוחים היו למעלה, כך שממש היה נראה שזו עוגה מושקעת…
תודה! :P
לפירגה שלום
אני מכינה את העוגה הזו בקביעות, לא כמאפינס
היא נהדרת!! וזוכה לים מחמאות.
אני אף פעם לא שוכחת לציין את הקרדיט.
אני גרועה בעוגות וכיף להצליח במשהו…
חג שמח,
תירתיר.
תירתיר יקרה
המתכון המקורי שנמצא באתר הוא באמת כעוגה.
תודה על הקרדיט.תודה שאת מצליחה ומשתפת אותי.את נהדרת.
תמשיכי להכין מהמתכונים שבאתר כי באמת רובם קלי הכנה וטעימים.
בהצלחה עם חיבוק