מי שאוהב פסיפלורה לא ירצה שותפ'ס.
הכנתי מנה יחסית גדולה שתוכלו בכל זאת לשתף ולתת טעימות.
עוד בוואריה למשפחת הבוואריות שלי. מנצחת לעונת הפסיפלורה בטעם ששווה לזכור.
המצרכים:
2 מיכלי שמנת מתוקה
2 מעדני פסיפלורה – אפשר מעדן פסיפלורה בשילוב עם עוד טעם. הכנתי עם שילוב מנגו.
תוכן של 8 פסיפלורות טריות . מי שרוצה יסנן את הגרעינים.
28 גרם ג'לטין = 2 שקיות כל אחת של 14 גרם.
3/4 כוס מים מהברז להמסת הג'לטין.
2 כוסות משקה פסיפלורה – אני קניתי תרכיז פסיפלורה והכנתי ממנו 2 כוסות משקה מתוק מהול במים.(לא תרכיז)
כף או שתיים ליקר גרנד מרנייה או בטעם פירות אחר.
2 שקיות סוכר וניל או וניל בתמצית.
כוס סוכר
אופן ההכנה:
להמיס בסיר קטן-על הגז את הג'לטין ב-3/4 כוס מים מהברז תוך כדי בחישה מתמדת עד שהג'לטין יימס לגמרי. לצנן בטמפרטורת החדר ולסנן.
להקציף את 2 השמנות המתוקות עם הסוכר לקצף יציב וגמיש ולא קשה.
לסנן פנימה את הג'לטין המומס.
להוסיף את יתר החומרים ולהמשיך להקציף במהירות הכי קטנה.
להפסיק את פעולת המיקסר ולהמשיך לאחד את הכל בבחישה.
לצקת לקערת פיירקס גדולה .
לקרר כמה שעות ולהוציא לקישוט.
קישוט כיד הדמיון. אני פיזרתי בנדיבות קוקוס והנחתי קליפת לימון
לשמור במקרר—אסור להכניס לפריזר.
תהנו ותתענגו.