המון פעמים שואלים איך מכינים את תפוחי האדמה בפרוסות שיוצאות זהובות וכמו במכחול פלא הצדעיים צבועים בצבע שחום.
התפוחים הצלויים הכי פשוטים שתמיד מתקבלים באהבה רבה ע"י כל בני המשפחה.
המצרכים וההכנה:
אפשר להכין שעה לפני הארוחה . תנסו ולא תתאכזבו.
5 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות מבושלים חצי בישול. "טיפ" למטה.
מניחים בתבנית מוברשת היטב בחלק משמן הזית
מברישים את פרוסות התפוחים לפחות ב-1/2 כוס שמן זית
מפזרים מלח גס, מעט מאד פלפל שחור,5 שיני שום פרוסות
מכסים בשני עלי טימין או רוזמרין.
אופים בתנור שחומם מראש לחום 190 מעלות ל-40 דקות."טיפים"
1. לבשל את התפוחים שלמים עם הקליפה. לצנן היטב,לקלף ולפרוס עם סכין חדה לפרוסות די
עבות.
מניחים בתבנית מוברשת היטב בחלק משמן הזית
מברישים את פרוסות התפוחים לפחות ב-1/2 כוס שמן זית
מפזרים מלח גס, מעט מאד פלפל שחור,5 שיני שום פרוסות
מכסים בשני עלי טימין או רוזמרין.
אופים בתנור שחומם מראש לחום 190 מעלות ל-40 דקות."טיפים"
1. לבשל את התפוחים שלמים עם הקליפה. לצנן היטב,לקלף ולפרוס עם סכין חדה לפרוסות די
עבות.
2. אפשר לחתוך כצ'יפסים ותקבלו צ'יפס אפוי.
תהנו
תהנו
נשמע טוב, אפשר לוותר על הטימין/רוזמרין?
תודה.
אפשר יהיה פחות ארומתי