סיגרים "פילו" ממולאים בקוביות שוקולד
ראיתי בתכנית טלויזיה והרי לכם משתפת במתכון.
את דפי ה"פילו" חותכים לריבועים בגודל 12X12
מניחים 3 עלי "פילו" זה על גבי זה ומשמנים כל עלה ממש טיפטיפה
(סוכרתיים יכולים לוותר בכלל על השימון ולהבריש רק את החלק העליון לפני האפיה)
מניחים לאורך באחד הצדדים 2 קוביות שוקולד מריר ומגלגלים מ-2 הצדדים לצורת "סיגר" סוגרים גם בקצוות
הסגירה צריכה להיות יסודית שהשוקולד לא "יברח" החוצה במהלך האפיה
מניחים על ניר אפיה בתבנית כש"התפר" למטה
מברישים את הסיגרים בשמן קנולה מכל הצדדים
מחממים תנור מראש 180 מעלות ואופים עד הזהבה חומית
מניחים על ניר אפיה בתבנית כש"התפר" למטה
מברישים את הסיגרים בשמן קנולה מכל הצדדים
מחממים תנור מראש 180 מעלות ואופים עד הזהבה חומית
"טיפ"
אפשר להכין עם שוקולד בלי סוכר .
אפשר להכין עם כל מלית אחרת.
תהנו
היי פירגה
אפשר להשתמש בעלי סיגרים במקום הפילו?
אני רוצה לחסל את עלי הסיגרים לפני פסח.
או אולי רעיון אחר? משהו שאוכל לשלוח במשלוח מנות?
אין לי רעיון לעלי סיגר
מעדיפה פילו.
האם אפשר להכין יום קודם להגשה? אם כן, היכן לאחסן? ולחמם לפני ההגשה?
בוקר טוב פירגה נשמע לי פתרון טוב לשאריות פילו
איפה באמת מאחסנים אותם אח"כ?
והאם אפשר להשתמש במילוי ה סילאן טחינה שלך האהוב כל כך על בני ביתי?
תודה סופה
הי סופה
המלית לא תחזיק בתוך העלה. את צריכה משהו קשה.
אפשר להקפיא ולחמם בתנור.
תודה על התגובה אשנה בהתאם להצעתך