המצרכים וההכנה:
2 מארזים כפולים של "פתי-בר" טבולים ביין מתוק מהול במים (אפשר חומים בטעם קקאו)
לשים במיקסר:
קילו גבינה לבנה 9%
2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
2 מיכלי שמנת מתוקה
כוס סוכר – או לטעמכם
וניל ממקל או אחר
להקציף הכל ביחד לקרם ואין צורך בחלב.
להוסיף 200 גרם שוקולד לבן מגורר ולערבב ביחד
מי שלא אוהב שוקולד שיוותר.
מסדרים בתבנית 25X25 שכבות "פתי-בר" לסירוגין עם קרם הגבינה.
זיגוג מעל לקרם: (אופציה)
מיכל שמנת מתוקה
לשים בכלי קטן ולחמם עד נקודת רתיחה
להוסיף בבחישה 200 גרם שוקולד מריר.
לערבב היטב ומעט לקרר.
לזרזף על העוגה שתי וערב.
עוד אופציות לציפוי:
פירורי ביסקוויט
שוקולד מגורר
תהנו
עוגה נהדרת מומלצת בחום, הילדים שלי מאוד אוהבים אותה.
רזיאלה
עוגה נהדרת וטעימה ברמות , אני ממליצה עליה .
נעמה {ז. א. 3}
וואי וואי וואי את מדהימה פירגה!!