גבינה קשיו 1 640x410 - קסטה פתי-בר בקרם גבינה

קסטה פתי-בר בקרם גבינה

 

גבינה קשיו - קסטה פתי-בר בקרם גבינההמצרכים וההכנה:
2 מארזים כפולים של "פתי-בר" טבולים ביין מתוק מהול במים (אפשר חומים בטעם קקאו)

לשים במיקסר:
קילו גבינה לבנה 9%
2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
2 מיכלי שמנת מתוקה
כוס סוכר – או לטעמכם
וניל ממקל או אחר
להקציף הכל ביחד לקרם ואין צורך בחלב.
להוסיף 200 גרם שוקולד לבן מגורר ולערבב ביחד
מי שלא אוהב שוקולד שיוותר.
מסדרים בתבנית 25X25 שכבות "פתי-בר" לסירוגין עם קרם הגבינה.

זיגוג מעל לקרם: (אופציה)
מיכל שמנת מתוקה
לשים בכלי קטן ולחמם עד נקודת רתיחה
להוסיף בבחישה 200 גרם שוקולד מריר.
לערבב היטב ומעט לקרר.
לזרזף על העוגה שתי וערב.

עוד אופציות לציפוי:
פירורי ביסקוויט
שוקולד מגורר

תהנו

3 תגובות על “קסטה פתי-בר בקרם גבינה

  1. עוגה נהדרת מומלצת בחום, הילדים שלי מאוד אוהבים אותה.
    רזיאלה

להגיב על עליזה לב עמי לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *