מנפלאות המלוואח
טעימים שהביאה גיסתי מאיה לארוחת השבועות שלנו.
תודה מאיה.
עוד משהו חמוד מתוך עשרות האפשרויות שמכינים ממלוואח.
המצרכים וההכנה:
עלי מלאווח
את העלה העגול מרדדים טיפה וחותכים ל-8משולשים .
בכל משולש בחלק העליון והרחב מניחים קוביית גבינה בולגרית או פטה (פטינה) איזה שרוצים ומגלגלים מהצד הרחב לצר לצורת סהרון .
מניחים על ניר אפיה.
מברישים ביצה
אופים בחום 175 עד השחמה
"טיפ"
1. ניתן כמובן להוסיף זיתים קצוצים וממרחים שונים לגיוון ולטעם.
תהנו
גם לי יצא מעולה. בנוסף לפטה מרחתי גבינה עם עירית. הקטנה טרפה.
תודה
בז בעיר
הי פירגה,
סימון מאורלנדו,
כמה פשוט וכמה טעים איך לא חשבתי על זה עד שמצאתי אותך?
בשבילי מלוואח נשאר תמיד מלוואח באותה עשייה. אחי אוהב להכין מלוואח עם ביצה עין כשהוא מכין את זה אני לא כל כך אוהבת. אני בכלל מתכון מסויים שאני מכירה לא אוהבת לשנות.
אבל את המתכון הזה שלך פשוט כל כך טעים ופשוט וחדיש שזה ממש מרענן את מוח הצר שלי.
תודה,
סימון.
סימון בקר טוב
ממש קל ופשוט ויוצא חבל"ז כל כך מיוחד וטעים.
תכיני תמיד ותהנו
שנה טובה
היי פירגה היקרה,
אפשר למרוח ממרח שוקולד במקום מלית גבינות??? :lol:
קרן,ברור שאפשר. טעיםםםםםםם
רשמי את המילה מלוואח בחפש באתר ותראי עוד רעיונות.
בהצלחה חמודה ותהנו
היי פירגה
למי שמורח שוקולד על המלוואח במקום גבינות אפשר להוסיף צימוקים מושרים ביין יוצא ממש טעים
יום טוב
עינת
תודה
לפני שאני מוסיפה את קוביות הגבינה, אני מפזרת תבלין זעתר-שומשום.
מומלץ בחום..
סולי בהחלט מומלץ למי שאוהב את הטעם
תודה :lol:
פירגה ערב טוב .
גם את זה הכנתי . יצא טעים מאוד רעיון יפה וקל מהיר ומשמש אותי הרבה כשאין לי זמן למשהו מתוחכם.
זה תמיד קוצר מחמאות.
תודה פירגה שאת משתפת אותנו ברעיונותייך.
טליה בקר אור
אני שמחה שאהבת את הרעיון הפשוט והמוצלח.
מאחלת שבוע נפלא
כנתי את זה היום (אני אוהבת לבשל כמה דברים שמספיקים ליומיים שלושה :P אני מיליתי עם סלט ביצים, פטה זיתים :lol: :lol: :lol: ,גבינה עם זיתים, רוטב פיצה עם גבינה צהובה מגורדת ןיצא פשוט נפלא! מחר אני אוכל להינות בשקט ביום החופש שלי ורק לשבת וללמוד לתואר בלי דאגות מה להכין לארוחת צהריים/ערב
תודה לך שוב!
אילנית בקר טוב
איזה מליות טעימות הכנת.יאמי
היי פירגה!
איך מאחסנים? במקרר או שאפשרי להשאיר בחוץ? ובכלל לכמה ימים?
אני מתכוונת להכין עם שוקולד נשמע מעולהההה!!!
תודה רבה!
לירז שלום
את יכולה להכין,למלא ולא לאפות. להקפיא אבל להפריד עם ניר אפיה/פרגמנט בין השכבות שלא יידבקו.
תוציאי לאפיה ממש לפני האירוח. אין צורך להפשיר.
אין אפשרות להכין ואחרי האפיה להקפיא.לא יצא טוב. זה כמו בצק עלים.
יום נעים
התכוונתי, שהאם אחרי האפייה אפשר להשאיר את זה בחוץ יום יומיים/לאחסן במקרר או שזה טוב רק אם אוכלים מיידית אחרי אפייה. ז"א שאם אכין ולא נאכל מיד האם למחרת זה כבר לא טוב. (אני אכין עם שוקולד לא גבינות )
תודה פירגה מקסימה על מתכונים נפלאים ועל מענה ויחס חם!
כמו שכתבתי לא להשאיר לאכול מיד.
חברה הכינה כזה, וזה טעים בטירוף
פירגה שלום רב,
האם להפשיר את המלווח?
מפשירים.
מקמחים משטח ומכינים
בהצלחה
תודה רבה על התשובה המהירה ועל המתכונים הטעימים
איזה שוקולד מורחים? המלוואח לא מלוח מדי?
לא מלוח וכל שוקולד מתאים.