תמונה וצילום: בוואריה קרם גבינה וניל כפי שהכינה זהבית של מעיין והתודה לה.
המסת אבקת ג'לטין מאת פירגה
תחילה מכינים קערה גדולה עם מי קרח וקוביות קרח לצינון הסיר עם הג'לטין ומניחים בצד.
בסיר בינוני שמים:
לפחות כוס מכמות הנוזלים שרשומה במתכון ואת כל כמות אבקת הג'לטין שרשומה.
מחממים את החלב עם אבקת הג'לטין בחום בינוני גבוה כשכל הזמן בוחשים בחלב.לא להפסיק לבחוש כדי למנוע גושים.
כשהחלב מתחיל לרתוח סוגרים להבה וממשיכים לבחוש.
מעבירים את הסיר לקערה עם מי הקרח. (רצוי גם קוביות קרח)וממשיכים לבחוש עד שיתקרר.
מסננים את הג'לטין הקר לתוך יתר המרכיבים. מערבבים וזהו….בדרך כלל הבלילה מאד נוזלית והג'לטין תפקידו להקשות אותה בקירור אחרי מספר שעות.
לשמור במקרר ולא בפריזר
תהנו