מאפינס פטריות שלמעשה במקור הייתי צריכה להכין פשטידה
אבל הימרתי והכנתי 20 מאפינס שקצרו הצלחה גדולה
יש לשמן את תבניות המאפינס וגם לזרזף עליהם פירורי לחם
כי המאפינס לא כל כך רוצים להישלף אחרי האפיה. עדיף להכין בתבניות מאפינס סיליקון.
המצרכים:
בצל גדול חתוך קוביות מטוגן ומוזהב במחבת עמוקה עם 2 כפות שמן.
450 גרם פטריות חתוכות (או קופסה גדולה מסוננת)
מוסיפים:
5 ביצים תוך בחישה אחרי כל ביצה
2 שמנת חמוצה
2 כפות אבקת מרק פטריות
1/4 קילו גבינת קשקבל
לטעום ולהוסיף רק במידת הצורך מלח ופלפל.
מעל המאפים לזרזף מעט פפריקה אדומה לצבע
לאפות בתנור שחומם מראש לחום 175 מעלות כ-35 דקות
אלה המאפינס שהכינה מילכה:
תהנו
הכנתי אותם מספר פעמים ותמיד טעים ומוצלח , כל הכבוד.
המתכון הזה לכמה מאפינס מסיליקון מתאים ??????????
אני מארחת 50 איש בערך
זה דחוף
תודה
סינטיה המתכון מתאים ל-24 מאפינסים.
בהצלחה באירוח :lol:
למתכון הזה אני נותנת 5 כוכבים.
ניצה,חהחהחהחהחה 5 כוכבים זה טוב,לא???
תודה ויום נפלא לך.
פירגה, האם אפשר להכין את המאפינס מראש ורק לחמם בבוקר האירוח?
האם אכן אין כאן קמח במתכון??
תודה
שירה ערב טוב
אין קמח והמאפינס מאד עדינים ורכים.
לא להקפיא. לשמור במקרר (אפשר להכין יום לפני) ולחמם בתנור מכוסה בניר כסף.
תהנו.הם באמת מומלצים מאד.
שלום פירגה
הכנתי את המאפינס עם 2 חבילות פטריות טריות כמו כן הוספתי לכל מה שכתבת 3 כפות קמח אוסם.
עפ"י עצתך קישטתי עם מעט פפריקה אדומה.
אפיתי 24 מאפינס ב-2 תבניות סיליקון.
המאפניס יצאו רכים וטעימים מאוד.
שבת שלום ותודה על כל מתכונייך הנפלאים
מירי את נהדרת.
אני מתארת לעצמי שעם פטריות טריות זה מעדן.
יופי ש"לקחת" את הטיפ שלי לקישוט עם פפריקה/כורכום/תבלין פטרוזיליה.זה פשוט נותן לכל העסק פינל'ה מדהים. אצלי הטיפ מאומץ לכל המאפים המלוחים,לפני שהם נכנסים לאפייה.
הכל באהבה גדולה
פירגה שלום ,
הםם ניראוות ממש טעימות !
תהיתי אם אפשר לעשות אותם בלי השמנת חמוצה ?
ולכמה בערך מאפינס המתכון מספיק ?
;)
חנה,לא נראה לי.
יוצא כ-15
שבת שלום
פירגה שנה טובה יש לך יופי של אתר אני נעזרת בו להמון מתכונים ומקבלת המון מחמאות
יש לי שאלה
האם אפשר להשתמש בגבינה צהובה במקום הקשקבל אני לא אוהבת את הטעם של הקשקבל?
תודה רבה סיגי
נראה שגבינה זה גבינה ואפשר לשנות את הטעם.
בהצלחה ותהני מהמחמאות
תודה רבה על התגובה המהירה ועל אתר מדהים ומתכונים נהדרים
בהצלחה סיגי
נשתמע
היי פירגה,
קודם כל, תודה על האתר המדהים. אם רק היית יודעת כמה פעמים מצאת לי פתרון נפלא לארוחות ולעוגות..
שנית, האם ניתן להחליף את הפטריות בתירס?
ראיתי את המאפינס תירס, אני פשוט מחפשת מתכון ללא קמח או עם כמות קטנה יחסית.
תודה ושבועות שמח
סיון יקרה,אפשר להחליף.
המשך טעים ותודה מקרב לב על הכל.
חג שמח.
נראה פשוט מדהים, חיפשתי מתכון כזה והראשון שעלה לי זה שלך.. אז נראה לי שהיום אכין אותו תודה נראה ממש מעולה אני חייבת לציין! :lol:
רוית,בהצלחה ובהנאה. מתכון מעולה.
הכנתי אותם כבר פעמיים הצלחה ממש,עשיתי בתבנית סיליקון שקעים טעים מאוד תודה לך
ורד בקר אור
תודה רבה.
אני נהנית לקרוא שכל מה שאת מכינה יוצא טוב ובעיקר טעים לכם.
המשך ביחד
הי פירגה
המאפינס האלו – יצאו פצצה!
המרקם מעולה – רך אוורירי וטעים!
אגב – עכשיו זה שנה מאז שגיליתי אותך ואני לא מאמינה…. לפי כמות המתכונים שעשיתי מכאן כאילו עברו 10 שנים!
אני שמחה שהכרתי אותך!
הדס
הדס2 תודה יקירה
כיף שאת איתי ואל תפסיקי להכין מטעמים.
באהבה ובשמחה גדולה
היי פירגה,
למי שאלרגי לגבינה ,האם אפשר רק להשתמש בפטריות ,בגבינה וביצים ,תיבול מלח פלפל ,
ולוותר על הגבינה ?
דניאל,לא יודעת,לא ניסיתי כך.
האם אפשר לאפות את המפיס הפטריות במנגטיםם לאפיה מחכה לתשובה תודה מראש גיליתי את האתר לאחרונה ומאד נהנתי מהמרשמים שלך תבורכי
הי תמר,ברוכה הבאה.בעונג רב.
אני כבר שנים לא משתמשת במאפינס ניר.לא בטוחה בתוצאה.
המשך טעים ומבורך,ביחד