d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d7a4d798d7a8d799d795d7aa d791d79cd799 d7a7d79ed797 - מאפינס פטריות

מאפינס פטריות

d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d7a4d798d7a8d799d795d7aa d791d79cd799 d7a7d79ed797 - מאפינס פטריות
מאפינס פטריות שלמעשה במקור הייתי צריכה להכין פשטידה
אבל הימרתי והכנתי 20 מאפינס שקצרו הצלחה גדולה
יש לשמן את תבניות המאפינס וגם לזרזף עליהם פירורי לחם
כי המאפינס לא כל כך רוצים להישלף אחרי האפיה. עדיף להכין בתבניות מאפינס סיליקון.

המצרכים:
בצל גדול חתוך קוביות מטוגן ומוזהב במחבת עמוקה עם 2 כפות שמן.
450 גרם פטריות חתוכות (או קופסה גדולה מסוננת)
מוסיפים:
5 ביצים תוך בחישה אחרי כל ביצה
2 שמנת חמוצה
2 כפות אבקת מרק פטריות
1/4 קילו גבינת קשקבל
לטעום ולהוסיף רק במידת הצורך מלח ופלפל.
מעל המאפים לזרזף מעט פפריקה אדומה לצבע

לאפות בתנור שחומם מראש לחום 175 מעלות כ-35 דקות
אלה המאפינס שהכינה מילכה:
d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d7a4d798d7a8d799d795d7aa d7a9d794d79bd799d7a0d794 d79ed799d79cd79bd794 d79cd7a4d799 d794d79ed7aad79bd795d79f - מאפינס פטריות
תהנו

27 תגובות על “מאפינס פטריות

  1. המתכון הזה לכמה מאפינס מסיליקון מתאים ??????????
    אני מארחת 50 איש בערך
    זה דחוף
    תודה

  2. פירגה, האם אפשר להכין את המאפינס מראש ורק לחמם בבוקר האירוח?
    האם אכן אין כאן קמח במתכון??
    תודה

    • שירה ערב טוב
      אין קמח והמאפינס מאד עדינים ורכים.
      לא להקפיא. לשמור במקרר (אפשר להכין יום לפני) ולחמם בתנור מכוסה בניר כסף.
      תהנו.הם באמת מומלצים מאד. smile

  3. שלום פירגה
    הכנתי את המאפינס עם 2 חבילות פטריות טריות כמו כן הוספתי לכל מה שכתבת 3 כפות קמח אוסם.
    עפ"י עצתך קישטתי עם מעט פפריקה אדומה.
    אפיתי 24 מאפינס ב-2 תבניות סיליקון.
    המאפניס יצאו רכים וטעימים מאוד.
    שבת שלום ותודה על כל מתכונייך הנפלאים smile smile

    • מירי את נהדרת.
      אני מתארת לעצמי שעם פטריות טריות זה מעדן.
      יופי ש"לקחת" את הטיפ שלי לקישוט עם פפריקה/כורכום/תבלין פטרוזיליה.זה פשוט נותן לכל העסק פינל'ה מדהים. אצלי הטיפ מאומץ לכל המאפים המלוחים,לפני שהם נכנסים לאפייה.
      הכל באהבה גדולה smile

  4. פירגה שלום ,
    הםם ניראוות ממש טעימות !
    תהיתי אם אפשר לעשות אותם בלי השמנת חמוצה ?
    ולכמה בערך מאפינס המתכון מספיק ?
    ;)

  5. פירגה שנה טובה יש לך יופי של אתר אני נעזרת בו להמון מתכונים ומקבלת המון מחמאות
    יש לי שאלה
    האם אפשר להשתמש בגבינה צהובה במקום הקשקבל אני לא אוהבת את הטעם של הקשקבל?

    • תודה רבה סיגי
      נראה שגבינה זה גבינה ואפשר לשנות את הטעם.
      בהצלחה ותהני מהמחמאות

  6. היי פירגה,

    קודם כל, תודה על האתר המדהים. אם רק היית יודעת כמה פעמים מצאת לי פתרון נפלא לארוחות ולעוגות.. smile
    שנית, האם ניתן להחליף את הפטריות בתירס?
    ראיתי את המאפינס תירס, אני פשוט מחפשת מתכון ללא קמח או עם כמות קטנה יחסית.

    תודה ושבועות שמח

    • סיון יקרה,אפשר להחליף.
      המשך טעים ותודה מקרב לב על הכל.
      חג שמח.

  7. נראה פשוט מדהים, חיפשתי מתכון כזה והראשון שעלה לי זה שלך.. אז נראה לי שהיום אכין אותו smile תודה נראה ממש מעולה אני חייבת לציין! :lol:

  8. הכנתי אותם כבר פעמיים הצלחה ממש,עשיתי בתבנית סיליקון שקעים טעים מאוד תודה לך

    • ורד בקר אור
      תודה רבה.
      אני נהנית לקרוא שכל מה שאת מכינה יוצא טוב ובעיקר טעים לכם.
      המשך ביחד smile

  9. הי פירגה
    המאפינס האלו – יצאו פצצה!
    המרקם מעולה – רך אוורירי וטעים!
    אגב – עכשיו זה שנה מאז שגיליתי אותך ואני לא מאמינה…. לפי כמות המתכונים שעשיתי מכאן כאילו עברו 10 שנים!
    אני שמחה שהכרתי אותך!
    הדס

    • הדס2 תודה יקירה
      כיף שאת איתי ואל תפסיקי להכין מטעמים.
      באהבה ובשמחה גדולה smile

  10. היי פירגה,
    למי שאלרגי לגבינה ,האם אפשר רק להשתמש בפטריות ,בגבינה וביצים ,תיבול מלח פלפל ,
    ולוותר על הגבינה ?

  11. האם אפשר לאפות את המפיס הפטריות במנגטיםם לאפיה מחכה לתשובה תודה מראש גיליתי את האתר לאחרונה ומאד נהנתי מהמרשמים שלך תבורכי

    • הי תמר,ברוכה הבאה.בעונג רב.
      אני כבר שנים לא משתמשת במאפינס ניר.לא בטוחה בתוצאה.
      המשך טעים ומבורך,ביחד smile

להגיב על ניצה. לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *