מצרכים ל10 לביבות:
כוס רסק תפוחים מקופסה
1/2 כוס קמח רגיל+כפית שטוחה אבקת אפיה
כף סוכר חום
ביצה שלמה ואפשר להוסיף כף טחינה גולמית
אופן ההכנה:
לערבב היטב ללא גושים ולטגן משני הצדדים במחבת עם מעט שמן ,או לאפות על ניר אפיה משומן בחום 175 כ-20 דקות ולהפוך.
להגיש עם שמנת חמוצה+קינמון+סוכר חום –או סירופים מתוקים
תהנו
לערבב היטב ללא גושים ולטגן משני הצדדים במחבת עם מעט שמן ,או לאפות על ניר אפיה משומן בחום 175 כ-20 דקות ולהפוך.
להגיש עם שמנת חמוצה+קינמון+סוכר חום –או סירופים מתוקים
תהנו
מה לגבי המוס תפוחים? כיצד מכינים אותו?
:eek:
תודה
מיכללי,הנה המתכון מתוך קטגוריה: קינוחים באתר
מוס רסק תפוחי עץ סילאן וקינמון
פורסם בתאריך 26 באפריל 2008 @ 05:50
מופיע בקטגוריות: קינוחים ומוסים, ראש השנה
הכל התחיל מקופסת רסק תפוחים שמצאתי במזווה .
הראש לא נח לרגע ומיד מצאתי את עצמי מכינה מוס תפוחים פשוט וטעים ומוכן ברגע.
המצרכים:
כוס מרסק התפוחים
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
מיכל שמנת מתוקה
סילאן/דבש
אופן ההכנה:
1. לערבל במיקסר את הרסק השמנת והאינסטנט פודינג לקרם יציב.
2. לזרזף בתוך 4 כלים אישיים מעט סילאן או דבש על התחתית והדפנות
3. לצקת את הקרם ולקשט בסילאן וקינמון
טעים מיד בתום ההכנה או לשמור במקרר לפינוק מאוחר יותר.
"טיפ"
1. להגשה יפה לנעוץ בכל מנה מקל קינמון
תהנו
פגז של מנה! הכנתי לילדיםו גילור ו 19:42 | 05/08/07
לארוחת ערב. התלקקו!!!! אגב, ממיכל שלם של רסק והכפלת כמויות בשאר – יצאו כ- 35 פנקייקים קטנים.
נועה 28/9/01
עידו 4/7/05
רוני 25/8/08
התגובה של גילור מתוך הקומונה: אפייה מהנה וגם בישול בהנהלתם של דודו חמוד ולירון
תודה לגילור
אני ממש ממליצה . את המתכון הזה היה לי מזמן והחלטתי לנסות קינוח קצת שונה מעוגה או פירות.
הכנתי והגשתי עם מוס רסק התפוחים ולא נישאר פירור.
שווה לנסות.
אילה,נהדר לקרוא שהכנת ולא נשארו פירורים ;) .
שילוב של תפוח וקינמון בפנקייק תמיד מנצח.
תודה על ההמלצ ה
פריגה אולי תזמיני אותי אליך יש לך רעיונות מפה ועד קצה העולם את פשוט מלכה .
אגב חיפשתי מתכון פשוט לסעודה שלישית (לשבת) ומצאתי הרבה קינוחים רק אני לא יודעת מאיפה להתחיל. :| :P :P :P
אני מקווה שתמצאי משהו טעים ותכיני ותהנו
פירגה שלום!
עשיתי את המאפינס, והם מצוינים וגם קלים להפיכה בעת הטיגון!
רציתי לשאול האם אפשר לעשות את אותו המרשם גם באפיה ,כמו מאפינס קטנים, שניתן יהיה לשים עליהם מייפל?
שולמית הי
לא ניסיתי
היי פירגה, שתי שאלות-
האם מדובר ברסק תפוחים ממותק או טבעי ללא סוכר?
אם יש ברשותי רק קמח תופח, מה הכמות שאני צריכה לשים במקום הקמח הרגיל ואבקת האפייה?
תודה רבה!
יעל שלום
רסק לא ממותק
אותה כמות קמח
שנה טובה, פירגה!
עם מה אפשר להגיש את הפנקייק?
גלידת וניל הולך?
תודה וחג שמח
שולמית הי,
גלידה וניל,זה טעים במיוחד.
חג שמח ושנה טובה.
טעים מאוד! מתיקות מאוד מעודנת
תודה מיה,
שבת שלום