האפשרות של הסלט המעדני הזה להעביר את התכולה במג'ימיקס ולהפכו לרוטב.
המצרכים וההכנה:
לתוך סיר עם 1/4 כוס שמן זית מחומם מוסיפים:
קוביות קטנטנות של 4 פלפלים צבעוניים אפשר קלויים ואפשר חלק חריפים
ראש שום מקולף קצוץ
מטגנים בבחישה.
מוסיפים קילו עגבניות בשלות מאד מקולפות חתוכות קטנטן
מלח או קורט אבקת מרק עוף, פלפל שחור ופפריקה לטעם .
תיבול נוסף לטעמכם: כמון,מיץ לימון ,כוסברה קצוצה דק.
לבשל על להבה קטנה כחצי שעה. לבחוש מדי פעם.
אפשר לקרר ולטחון במג'ימקס ולקבל רוטב נפלא לסנדוויצ'ים,פוקצ'ה או פיצה.
קוביות קטנטנות של 4 פלפלים צבעוניים אפשר קלויים ואפשר חלק חריפים
ראש שום מקולף קצוץ
מטגנים בבחישה.
מוסיפים קילו עגבניות בשלות מאד מקולפות חתוכות קטנטן
מלח או קורט אבקת מרק עוף, פלפל שחור ופפריקה לטעם .
תיבול נוסף לטעמכם: כמון,מיץ לימון ,כוסברה קצוצה דק.
לבשל על להבה קטנה כחצי שעה. לבחוש מדי פעם.
אפשר לקרר ולטחון במג'ימקס ולקבל רוטב נפלא לסנדוויצ'ים,פוקצ'ה או פיצה.
"טיפים"
1. מי שאוהב בצל יוסיף בהתחלה עם השום. (בצל קצוץ)
2. לא חייבים לטגן את השום אפשר להוסיף פרוסות שום.
3. במהלך הטיגון ניתן להוסיף כל פעם כפית מים.
תהנו
תהנו
בוקר טוב פירגה
האם יש צורך לבשל עד לספיגה מלאה של הנוזלים?
תודה והמשך יום קסום
כן ניצה,באופן טבעי תוך חצי שעה הנוזלים ייספגו.
כיף לך שאת מכינה.זה סלט טעים מאד.
תהנו