אני אוהבת לגוון את האורז שלנו בתוספות צבעוניות ומגוונות. הנה אחד מהם.
מצרכים:
2 כוסות אורז
1/2 1 כוסות פרחי ברוקולי קטנים
2 עגבניות בינוניות חתוכות קוביות
בצל גדול קצוץ
4 כפות שמן זית או אחר
כף פפריקה מתוקה
כפית כורכום
כפית מלח ופלפל שחור
4 כוסות מים מהברז
אופן הכנה:
מחממים את השמן ומזהיבים בצל
מוסיפים עגבניות ומערבבים 2 דקות
מוסיפים אורז ותבלינים ומערבבים עוד 2 דקות
מוסיפים את הברוקולי והמים ומרתיחים. טועמים ומשפרים.
מנמיכים להבה לקטנה ומכסים.
מבשלים 20 דקות.
תהנו
בוקר טוב פירגה.
באיזה שלב מוסיפים את הברוקולי?
בקר אור
הוספתי ביחד עם המים.
תודה ויום נפלא
היי פירגה,
אפשר להשתמש עם ברוקולי קפוא ,לאחר הפשרה ?
בקר אור שרון,
אפשר גם עם קפוא
מצויין,
לדעתך את הברוקולי המופשר,
להוסיף לתבשיל בסוף ,למשך – 5 דקות ?
כן שרון, אחרת יהיה דייסתי.