אני אוהבת לגוון את האורז שלנו בתוספות צבעוניות ומגוונות. הנה אחד מהם.
מצרכים:
2 כוסות אורז
1/2 1 כוסות פרחי ברוקולי קטנים
2 עגבניות בינוניות חתוכות קוביות
בצל גדול קצוץ
4 כפות שמן זית או אחר
כף פפריקה מתוקה
כפית כורכום
כפית מלח ופלפל שחור
4 כוסות מים מהברז
אופן הכנה:
מחממים את השמן ומזהיבים בצל
מוסיפים עגבניות ומערבבים 2 דקות
מוסיפים אורז ותבלינים ומערבבים עוד 2 דקות
מוסיפים את הברוקולי והמים ומרתיחים. טועמים ומשפרים.
מנמיכים להבה לקטנה ומכסים.
מבשלים 20 דקות.
תהנו
בוקר טוב פירגה.
באיזה שלב מוסיפים את הברוקולי?
בקר אור![dance](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/dance.gif)
הוספתי ביחד עם המים.
תודה ויום נפלא
היי פירגה,
אפשר להשתמש עם ברוקולי קפוא ,לאחר הפשרה ?
בקר אור שרון,![blum](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/blum.gif)
אפשר גם עם קפוא
מצויין,
לדעתך את הברוקולי המופשר,
להוסיף לתבשיל בסוף ,למשך – 5 דקות ?
כן שרון, אחרת יהיה דייסתי.