נפלא במיוחד לילדים וטעים לכל המשפחה.
אני אוהבת לכתוש את הגרגרים במג'ימיקס. תנסו,זה מגוון לטובה.
המצרכים בקערה:
570 גרם גרעיני תירס כתושים במגי'מיקס למרקם גס (תכולה של 2 קופסאות נטו)ללא נוזלים.
בצל יבש קצוץ מטוגן ב-6 כפות שמן (עם השמן)
2 עלי בצל ירוק קצוץ דק
150 גרם גבינה פטינה,פטה (מלוחה)
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
150 גרם גבינה קוטג' או טוב-טעם
3 ביצים
2 כפות גדושות קמח
2 כפות גדושות פירורי לחם
2 תפוחי אדמה/בטטה מבושלים בקליפה
2 עלי בצל ירוק קצוץ דק
150 גרם גבינה פטינה,פטה (מלוחה)
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
150 גרם גבינה קוטג' או טוב-טעם
3 ביצים
2 כפות גדושות קמח
2 כפות גדושות פירורי לחם
2 תפוחי אדמה/בטטה מבושלים בקליפה
עד שסכין חודרת בקלות.
מקררים מקלפים ומגררים גס.
מלח , פלפל שחור, קורט אגוז מוסקט
ההכנה:
משמנים תבנית מרובעת או עגולה מספר 26 ומפזרים מעט פירורי לחם
יוצקים את הבלילה.
אופים בחום 175 40 דקות
משמנים תבנית מרובעת או עגולה מספר 26 ומפזרים מעט פירורי לחם
יוצקים את הבלילה.
אופים בחום 175 40 דקות
תהנו
תהנו
אפיתי הערב שילבתי בטטה ה שארתי גם גרגרי תירס שלמים למירקם וליופי.
הם קצרו מחמאות , טעים מאוד.
תודה פירגה, תענוג גדול לשוטט בין מתכונייך.
פנינה שילוב מנצח
אני יכולה לאפות כל היום רק את המאפה הזה והילדים שלי ינשקו אותי
משהו…טעים
תודה :lol:
היי פירגה . ערב-טוב
אני עושה את המאפה בתוך תבניות של מאפינס . כמה זמן הם צריכים להיות בתנור?
תודה חני
הכי טוב לבדוק אחד ולראות אם מוכן.
זה יצא בערך שעה?
וצריך גם לשמן ולשים את הפירורי לחם במאפינס?
תודה
אני משתמשת בסיליקון ולא שמה כלום.
כדאי לבדוק אחרי חצי שעה ולשים לב שלא יישרף.
שלום פירגה
כמה מאפינס יוצאים מהכמות הזאת?
12-16 תלוי בגודל