לביבות חמות ומתוקות
ליבבתי לביבות מקסימות בלי הרבה חידושים או המצאות.
ליבבתי לביבות מקסימות בלי הרבה חידושים או המצאות.
פשוט טעימות.
המצרכים וההכנה בקערה:
250 גרם גבינת "טוב-טעם"
כפית וניל לטעם
2 כפות קמח תופח
2 כפות סוכר
ביצה שלמה +חלמון
כף שמנת חמוצה של פעם
מלבבים בשמן רדוד לביבה אחת דקיקה ועגולה ומתאימים את כמות הקמח או הנוזלים
ממשיכים ומטגנים כ-8 לביבות
מגישים מחוממות עם אבקת סוכר וקינמון .
תהנו
היי אם אין לי גבינה טוב הטעם???
מה אפשר במקום ?
מיטל שלום
צריך גבינה טוב טעם או כנען.
זה מאוד טעים. אכלנו עם סירופ מייפל – חבל על הזמן!
לבריאות אידה.
תודה שחזרת לשתף.
אפשר לאפות במקום לטגן?
איילת קבלי מתכון מהאתר שלי אחרי נסיון והצלחה:
http://pirge.co.il/%D7%93%D7%99%D7%90%D7%98%D7%94-%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%93%D7%9C%D7%99-%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA/%D7%93%D7%99%D7%90%D7%98%D7%94-%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%93%D7%9C%D7%99-%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A7%D7%A6%D7%99/%D7%93%D7%99%D7%90%D7%98%D7%94-%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%90%D7%A4%D7%95
נשמע מעניין