פולקיות קריספיות בטעם ביסלי-אפוי
עוד מתכון שנוסף למגוון העופות שלי.
נרשמה התלהבות גדולה.
8 פולקיות
קערה עם:
5 כפות שמן זית
כף סילאן
כף פפריקה מתוקה
שן שום כתושה
מלח
פלפל שחור
מערבבים
טובלים את הפולקיות ברוטב ומשאירים כ-20 דקות
מכניסים לשקית ניילון 4 כפות ביסלי כתוש+4 כפות פירורי לחם
מכניסים לשקית כל פעם פולקה אחד ומשקשקים את השקית שהפולקע יצופה היטב בפירורים
מהדקים היטב את הפירורים כי יש להם נטייה להיפרד מהעוף במהלך האפייה.
מניחים בתבנית על ניר כסף את כל הפולקיות
עוטפים את התבנית כולה בניר כסף ואופים 3/4 שעה בחום 200 מעלות
מורידים חום ל-180
הופכים וממשיכים לאפות מכוסה עוד כ-20 דקות.
מגישים מיד או ממשיכים לאפות עוד כמה דקות בלי כיסוי לקבלת הקראנצ'יות.
עוד מתכון שנוסף למגוון העופות שלי.
נרשמה התלהבות גדולה.
8 פולקיות
קערה עם:
5 כפות שמן זית
כף סילאן
כף פפריקה מתוקה
שן שום כתושה
מלח
פלפל שחור
מערבבים
טובלים את הפולקיות ברוטב ומשאירים כ-20 דקות
מכניסים לשקית ניילון 4 כפות ביסלי כתוש+4 כפות פירורי לחם
מכניסים לשקית כל פעם פולקה אחד ומשקשקים את השקית שהפולקע יצופה היטב בפירורים
מהדקים היטב את הפירורים כי יש להם נטייה להיפרד מהעוף במהלך האפייה.
מניחים בתבנית על ניר כסף את כל הפולקיות
עוטפים את התבנית כולה בניר כסף ואופים 3/4 שעה בחום 200 מעלות
מורידים חום ל-180
הופכים וממשיכים לאפות מכוסה עוד כ-20 דקות.
מגישים מיד או ממשיכים לאפות עוד כמה דקות בלי כיסוי לקבלת הקראנצ'יות.
הערות:
1.אין ביצה
2. עדיף להשאיר עור
3. תיבול משתנה כפי שאתם אוהבים
4. מתאים גם לחלקי עוף אחרים
תהנו
הכנתי אתמול,תאווה לחייך שגרמה לי לחייך ולהזכיר שוב ושוב את שמך
באהבה אבי
איזה תוספת כדאי להוסיף למנה הזו?
שרונה בקר אור חמדתי
מה שאתם אוהבים בסגנון פסטה ברוטב,קוביות תפוחי אדמה קריספיים בתנור.
יש לך מגוון עצום בקטגוריה: תפוחי אדמה או…פסטה באתר שלי.
אצלי אוהבים "פירה" קטשופ וסלט קולסלאו.
מושלם! הבעל שלי מאוד אהב את המתכון הנ"ל. אבל כל המתכונים שלך מעולים!
מתה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!
שרי,זה באמת טעים ברמות.
שמחה שהגבת תודה :lol:
בוקר טוב!!! נראה נפלא
יש אפשרות להשתמש בשאריות
ז"א להקפיא ולאכול השאריות?
סתם שאלה למה בלי ביצים ?
לאה,אפשר להכין את המתכון הזה עם/בלי ביצים.כל אחד איך שרוצה.
לדעתי לא מתאים להקפאה.
פירגה,
עשיתי עם שינויים קלים של מיונז קצת לפני הפירורים וקצת הזלפות של שמן לפני הכניסה לתנור.
נהדר…!!
תשמעי
השארתי במקרר את השאריות ואחרי חימום של 20 דקות בתנור
קריספיות נפלאה
ואפילו יותר טעים למחרת
(הפירורים אחרי לילה במקרר נדבקים טוב יותר על השוקיים).
תודה תודה תודה תודה תודה תודה
לאה אני מודה לך שחזרת לשתף עם כל השדרוגים הטעימים. נהדר.
המשך טעים ביחד