בסקויטים 3 640x410 - עוגת ביסקוויטים משולשת נוסטלגית

עוגת ביסקוויטים משולשת נוסטלגית

בסקויטים 3 - עוגת ביסקוויטים משולשת נוסטלגית

 

1 חבילה ביסקוויטים מסוג "פתי- בר" – כמות כפולה=ס"ה 36 יחידות

המצרכים :
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38%
1/2 כוס סוכר
שקית אינסטנט פודינג וניל או 6 כפות גדושות
חבילה גבינת שמנת 5% במשקל 250 גרם.
שקית סוכר וניל
להקציף במיקסר לקרם . אם יוצא קרם סמיך, ניתן להוסיף מספר כפות חלב.

אופן ההכנה:
פורסים נייר פרגמנט כפול על השיש
טובלים את הביסקוויטים בנוזל לפי בחירה שלכם.
מסדרים על ניירות הפרגמנט 18 יחידות של ביסקוויטים טבולים בנוזל, טבילה מהירה, ב-3 שורות של 6.
מורחים מחצית מכמות הקרם על הביסקוויטים ומיישרים
מכסים  בביסקוויטים טבולים
מצפים ביתר הגבינה ומיישרים
מסדרים לכל האורך באמצע דובדבנים (לא חובה)
בעזרת הניר ורצוי עוד זוג ידיים מרימים מהצדדים לצורת משולש ומהדקים
מעבירים לתבנית הגשה.

מכינים בסיר בינוני את החומרים לציפוי:
4 כפות מים
4 כפות סוכר
2 כפות קקאו.
מעט רום או ליקר לטעם
מורידים מהאש ומוסיפים 100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות ו-100 גרם חמאה.
מערבבים לקבלת קרם  מצננים כמה דקות ויוצקים על העוגה
מקשטים כיד הדמיון. שומרים במקרר.

תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *