מצרכים:
200 גרם שוקולד מריר רגיל
מיכל שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
3 כפות ליקר שוקולד או גרנד מרנייה או אמרטו (כל אחד וטעמו)
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד בתוך אלפס מעל אש קטנה מאד תוך בחישה ומוסיפים את השמנת, אבקת
הסוכר והליקר עד שמתקבל רוטב סמיך ואחיד. לא להביא לרתיחה.
מגישים חם בכלי מתאים וכל אחד יוצק לעצמו מעל המנה.
ממיסים את השוקולד בתוך אלפס מעל אש קטנה מאד תוך בחישה ומוסיפים את השמנת, אבקת
הסוכר והליקר עד שמתקבל רוטב סמיך ואחיד. לא להביא לרתיחה.
מגישים חם בכלי מתאים וכל אחד יוצק לעצמו מעל המנה.
תהנו
אני חייבת עם ליקר?!??!! :x
לא חייבת כלום. פשוט תכיני בלי.
:x
:lol: