גלזורה לציפוי עוגות שמרים לאחר האפיה
כשהעוגות עדיין חמות מרטיבים קודם בסירופ הנוזלי ומיד לאחר מכן מזגגים בגלזורה הלבנה.
יש כאלה שמזגגים בגלזורה הזו גם עוגות בחושות כשהן חמות מיד אחרי האפיה.
המצרכים:
2 כוסות אבקת סוכר
15 גרם חמאה רכה
כפית תמצית וניל
כף שמנת מתוקה
אופן הכנה:
לערבב סוכר, וניל וחמאה. להוסיף שמנת מתוקה. (התערובת צריכה להיות נוחה לזיגוג ולא נוזלית מדי)
סינרולים מהבצק של הרטובה והטובה הכינה וצילמה:ניקי3
תהנו
נראה טעים, יש מתכון לסינרול?
הסינרול מהבצק של הרטובה והטובה.המתכון בקטגוריה:מאפי שמרים.
תהני
מכינה את הגלזורה לעוגת גזר סילאנית המדהימה וזה משדרג את העוגה פלאים…נסו………..
עות הגזר טעימה לאכילה עוד יותר ביום שלמחרת, :lol:
ציפי תודה רבה
שלום-אני מאוד אוהבת את האתר שלך.
שאלה לגבי הזיגוג-צריך להרתיח את כל התערובת הזו על הגז?
רשום על הגז? עד כמה שאני זוכרת לערבב וזהו.
תודה.
האם אפשר לבטל את השמנת כדי שיהיה פרווה ובמקום החמאה לשים מרגרינה
יפה,לגבי החמאה, אפשר להמיר למרגרינה ואולי את השמנת להמיר לשמנת פרווה משהו מהסויה?