פתיתים ארוכים אפויים בשילוב עם קישואים זה מעדן.
נסו. תהנו.
לשים בסיר בינוני:
3 כפות שמן קנולה ובצל קצוץ ולהזהיב
להוסיף:
3 קישואים קלופים פרוסים לעיגולים דקיקים
לערבב עד שחלק מהקישואים מתחיל להזהיב בפינות ולהוסיף:
כוס פתיתים ארוכים אפויים ולבחוש ביחד .
להוסיף מיד:
כוס מים רותחים מלח ופלפל כורכום ופפריקה . לטעום ולייצב טעמים.
סוגרים את הסיר (לא לגמרי) ובוחשים לעיתים קרובות כדי שהפתיתים לא יידבקו לתחתית הסיר
אחרי 6 דקות הפתיתים רכים ומוכנים.
סוגרים להבה .
מכסים את התבשיל בניר מגבת ומשאירים 5 דקות
מגישים מיד
תהנו.
פירגה יקרה
שנה טובה וגמר חתימה טובה.
עשיתי את הפתיתים עם הקישואים, יצא מצויין! (לא קילפתי את הקישואים והספתי קצת אבקת שןם ותבלין לקציצות
בנוסף לתבלינים שרשמת.
המון תודה,
טליה.