קורץ להכין כזה שילוב טעים
מצרכים:
4 תפוחי עץ חתוכים לקוביות קטנות
כף קינמון לטעם
1/2 1 כוסות סוכר חום/לבן
3/4 כוס שמן קנולה
1/2 1 כוסות פרג טחון טרי (רק מהמעדניה)
3 ביצים טרופות במזלג
2 חופני צימוקים לבנים
חופן אגוזים שבורים גס
1/2 1 כוסות קמח רגיל מנופה
שקית אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
3 כפות טריפל סק (ליקר תפוז) או ברנדי /יין מתוק
מערבבים . אם הבלילה דלילה מדי מוסיפים מעט קמח.
יוצקים ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות
אפיה בחום 175 כ-35-40 דקות.
תהנו.
אפיתי בשתי תבניות אינגליש קייק, יצאה עוגה מדהימה בטעמה ובמרקמה, עסיסית ורטובה. מאד מומלצת לאוהבי הפרג. העוגות התחסלו בתוך יומייםץ
עדנה בקר אור
אני אוהבת את העוגה הזו במיוחד כאוהבת מושבעת של פרג.
תודה ששיתפת אותנו.שימחת אותי מאד
:lol:
עוגה מעולה קלה טעימה ויפה.
הל בקר אור ותודה מקרב לב על התגובה הנהדרת.
מאד שמחתי על התגובה
היי פירגה, את יכולה להגיד כמה פרג בדיוק צריך? תודה
תקני 200 גרם . עדיף שתשאלי אם זה יספיק לכוס וחצי. או שתראי בעין כשטוחנים לך.
פירגה!
אבל אין פה נוזלים בכלל?
לא.אין.
היי פירגה, אפשר להשתמש בתפוחים אדומים גם? תודה
תנסי.
שלום לפירגה היקרה,
אני רוצה להתחתן איתך, אם לא עכשיו לפחות בגלגול הבא!!!!!!!!!!!!!
עוגה טעימה ומדהימה, כול מי שטעם ממנה התעלף! המתכון עובר באהבה למעריצי הפרג,
שלא מפסיקים לשבח את העוגה ואת הממציאה. לא סתם ביקשתי להתחתן איתך ראשונה.
תבורכי,
באהבה גדולה,
הי איריס
הכל כבר כתבו לי אבל עוד לא קיבלתי הצעות נישואין.
תצטרכי להתעמת עם בעלי…חהחהחהחהחהחה
נשיקות
:lol: עוגת פרג מעולה ,התארחתי ביום שבת והוריי מאוד אהבו את העוגה אמא שלי אפילו דמעה שזה העלה לה זיכרונות.פירגה תבורכי על כל המתכונים הנפלאים :P ומי ייתן ונמשיך להנות ולגרום להנאות לכל הסובבים אותנו .
באהבה רבה,
סיגל.
סיגל,מסרי תודה ולבריאות לאמא שלך. שמחתי מאד לקרוא שטעים לכם.
גם אני רוצה שתמיד , שכל מה שתכיני יהיה לך בכייפי,משפחתי וטעים
שלום
רציתי לשאול אם אפשר להכין את העוגה ללא היין ואם אפשר לאפות בתבנית סיליקון קוגלהוף תודה
שלומית בקר אור לך
אפשר לוותר על היין
לגבי תבנית קוגלהוף אני לא בטוחה . לי תמיד מתפקשש ונדבק.זה הימור.
שבת שלום וטעים.
אפשר גם לבקש אותך מההורים, מדהימה אחתתתת
אני בת 27 אמא לשני ילדים קטנים ואני בתחום האוכל מאז שאני ילדה
וכל פעם שאני מכינה מתכונים שלך פשוט בשוק שאני מזכירה לכולם את האוכל של פעם, ואיך אני מצליחה להגיע לכאלה תוצאות שסבתא שלי שלאחרונה הפסיקה לאפות כי כבר קשה לה, היא פשוט אומרת שאני נכס, ואני אומרת זאת פירגה שבזכותה אני נכס
מילה תודה חמודה שלי
איזה יופי לקרוא אותך. מזכירה לי את הבת שלי (אותו גיל)
שנמשיך להנות ולפנק וגם להתפנק :lol:
כולנו ביחד
אפיתי השבוע.
יצאה קצת רטובה מידי.במרכז העוגה.
אנסה שוב….אולי חום האפיה היה בעיתי……………
ולגופה של עוגה..
טעימה,מענינת,מיוחדת,
תוצאה נפלאה לקלות ההכנה.
שאי ברכה
שבתשלום
אסתי הי חמודה
2 הצעות לעוגות בחושות עם תוספות של פירות לתנורים ישנים…..
1. לאפות בחום נמוך כ-165 ויותר זמן (אפילו שעה)
בסוף האפיה כדאי לכסות בניר כסף ולהמשיך לאפות עוד 10 דקות. ואז החלק האמצעי תמיד ייאפה יפה.
תהנו
עוגה מעולה
תודה רבה צביה
תהנו והמשך טעים ונפלא בחג הפורים.
תודה על המתכון. אחת העוגות הטעימות ביותר שהכנתי. הוספתי גרדת תפוז. יאמי
תודה אייל
העונג גם שלי ולבריאות לכם.
כל המרכיבים מתערבבים יחד ?? אין הרצפה קודמת של ביצים וסוכר או הליך דומה בעוגה בחושה … ??? תודה
* הקצפה
רלי,במתכונים שלי מכינים בדיוק מה שכתוב.
כתוב ….מערבבים.
מקווה שתכיני ושיערב לכם
תעדני איך יצא ? אם תוכלי :lol:
רק פי קריאת המרכיבים של העוגה היא נראית לי מצויינת. אני אכין אותה ביום ראשון כאשר אגיע לבית שלי. על כל פנים תודה.
ורה,כמובן שאשמח לתגובה שלך אחרי טעימה
תודה
אפיתי את העוגה והריח בבית משגע! ממש עוגה כמו של אמא!
עוד עוגה – מ ד ה י מ ה
מירי,תודה . ע"פ התגובות העוגה באמת מעולה.
תהנו ויום נפלא
היי.
רציתי לספר כי גרדתי את התפוחים על פומפיה (זה היה נראה יותר פשוט מלחתוך…) ושמתי 3/4 כוס סוכר
ויוצא טעים מאוד !
תודה על המתכון המצויין והתעוזה והדמיון שבמתכונייך…
שבת שלום
שני
ערב טוב שני
נכון שיותר פשוט ובוודאי גם טעים.
שבת שלום והמשך טעים ביחד
פירגה יקרה!
הכנתי את העוגה היום עם קמח תופח כי לא היתה לי אבקת אפיה וגם בלי האגוזים יצא ממש טעים. אני מניחה שעם האגוזים היה יוצא יותר טוב אבל גם ככה היא נהדרת! תודה לך על עוד מתכון מנצח! חג שמח!
הי נשמונת,תנסי את השילוב הוא טעים מאד.
ערב נפלא