
למעשה, המתכון שחיתותי למדי….מאד מיוחד לטעמי.
המצרכים בקערה:
300 גרם גבינת קשקבל מגוררת
חבילה גבינה "טוב-טעם" 200 גרם
מיכל יוגורט שמנת או אשל
ביצה גדולה
200 גרם חמאה או מרגרינה מומסת
2 כוסות קמח ולהכין עוד ללישה
שקית אבקת אפיה
לשים תוך כדי הוספת קמח עד שמקבלים עיסה דביקה
טועמים ומוסיפים קצת מלח. לא חובה.
מכדררים כדורים גדולים וטובלים כל כדור בשומשום
מניחים בתבניות מאפינס
אפיה בחום 175 עד שנהיים חומים כ-30 דקות
נהדר בהקפאה וחימום באובן או תנור
"טיפ"
1. מי שנמנע ממרגרינה וחמאה יוכל להכין במקום, עם 3/4 כוס שמן .
תהנו
200 גרם חמאה או מרגרינה מומסת
2 כוסות קמח ולהכין עוד ללישה
שקית אבקת אפיה
לשים תוך כדי הוספת קמח עד שמקבלים עיסה דביקה
טועמים ומוסיפים קצת מלח. לא חובה.
מכדררים כדורים גדולים וטובלים כל כדור בשומשום
מניחים בתבניות מאפינס
אפיה בחום 175 עד שנהיים חומים כ-30 דקות
נהדר בהקפאה וחימום באובן או תנור
"טיפ"
1. מי שנמנע ממרגרינה וחמאה יוכל להכין במקום, עם 3/4 כוס שמן .
תהנו
מדהים!!!!!!!!!!!!!
טעים מאד ,כדי לנסות
גם בשבועות יופיע בשולחן.
נשיקות
תודה סיגל
תהנו חמודה
פירגה אפשר עם גבינה צהובה. אצלי לא אוהבים קשקבל אני כן זה מזכיר בית של ההורים ששם הינו אוכלים רק קשקבל…נו בולגרים ממממ :lol:
:lol: :lol:
את תמיד יכולה להמיר לכל גבינה שיש לך בבית ושאתם אוהבים.
בכיף שלכם
אין לי פה טוב טעם(לוס אנג'לס
מה במקום?
ונ.ב את מדהימההההה כל מתכון הצלחהההה
יש אחרים,חפשי במאפים או במאפינס.
תודה וערב נפלא.
הכנתי היום לקראת ארוחת חג השבועות. יצאו לי 14 מאפינס, יפים וטעימים! תודה לך פירגה! תמיד כשאני צריכה להכין משהו טעים אני יודעת שאצלך אמצא מתכון אמין וידידותי למשתמש. תודה ענקית!
לבריאות נשמונת.את תמיד משמחת אותי בפירגונים שלך.
חג שמח 
המשך מוצלח וטעים ביחד